fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Fujitsu Siemens

Service Laptop Fujitsu Siemens

Service laptop Fujitsu Siemens

     Fujitsu Siemens este o companie fondata in 1999 prin fuziunea japonezilor de la Fujitsu si a germanilor de la siemens. Este o companie relativ noua pe piata laptopurilor insa nu si a computerelor (primul computer fujitsu a fost lansat in 1954 iar 1961 a fost lansat primul computer cu tranzistori Fujitsu sub numele de Facom 222). Astfel daca au excelat la capitolul calculatoare la capitolul laptopuri nu pot sa spun ca se situeaza prea sus cei de la fujitsu siemens.

Fujitsu siemens nu face laptopuri exceptionale, nici foarte calitative care ajung destul de des in service laptop. Din punct de vedere al designului parca se vede latura germana patratoasa, cu muchii drepte, ascutite fara prea multe butoane multimedia, fara multe leduri, luminite, culori negru cu argintiu – intr-un cuvant simplitate germana.

Din pacate insa nu se regaseste si calitatea germana in aceste laptopuri. In service laptop au ajuns multe laptopuri din serii cu cipuri Via care se dezlipesc din cauza supraincalzirii si sunt destul de dificil de reparat, altele cu vestitele cipuri nvidia 8600. Pe langa toate acestea balamalele care se rup din capac mai reprezinta o problema destul de des intalnita la noi in service, mufele de alimentare, audio, usb care se deterioreaza fara a suferi neaparat socuri mecanice, probleme cu iluminarea displayului datorate invertorului sau lampii ccfl. Astfel intr-un cuvant este o marca low cost cu o calitate medie si performante la fel.

La noi in service laptop gasiti tehnicieni bine pregatiti si echipament adecvat inclusiv pentru reparatii BGA si puteti fi sigur de calitatea germana a reparatiei. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de un serviciu de reparatii laptop, intretinere laptop indiferent daca este fujitsu siemens sau orice alta marca. Totodata la noi gasiti si display laptop, componente laptop, piese de schimb si accesorii pentru Fujitsu Siemens sau orice alta marca de laptop.