fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service HP

Service Laptop HP

Service laptop HP

     Hp este unul din cele mai cunoscute branduri din domeniul IT. Nu cred ca poti opri pe cineva pe strada si sa il intrebi daca a auzit de hp iar raspunsul sa fie „Nu”. Exista o mare sansa ca acesta sa detina chiar un laptop HP. Este un brand puternic care ofera solutii it multor companii mari la nivel mondial. Tot timpul daca te uiti la magazinele online este cate un laptop hp la oferta sau cu vreun bonus. Seria Pavilion de la HP este poate cea mai bine vanduta datorita performantelor ridicate dar si a aspectului care iti ia ochii. Seriile business cum ar fi NX sunt laptopuri cu ceva mai putine probleme insa sunt mai putin raspandite si datorita pretului crescut nu sunt accesibile oricui.

Cele mai frecvente probleme aparute la HP sunt la placa video in special la seriile pavilion. Sisteme de racife subdimensionate raportate la performante si combinata cu lipsa intretinerii – curatare de praf aduc la siptome gen nu afiseaza, nu porneste etc.

Problemele cu bateria s-au intalnit destul de des la hp, balamale, capac display cam acestea sunt problemele comune ale acestei marci.

Pentru a evita problemele aparuta la placile de baza hp posesorii ar trbui sa le Curete de praf sistemele de racire si sa inlocuiasca pasta termoconductoare. In general laptopurile hp necesita dezasamblare completa si de aceea este bine sa apelati la un service laptop profesional pentru a evita deteriorarea carcasei sau a placii de baza.

Aceste articole prezinta Probleme frecvente la laptopuri Hp seria Pavilion dv 2000, dv 6000, dv 9000, dv 5, dv 6, dv 7.

Nu ezitati sa apelati la noi pentru a descoperi un service laptop profesional cu aparatura specializata si cu oameni bine pregatiti sa rezolve orice problema legata de laptopul dumneavoastra Hp. Nu va lasati pacaliti de solutii ieftine – de obicei acestea sunt doar de moment si de multe ori pot face mai mult rau decat bine.