fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Laptop Alienware

Service laptop Alienware

     Alienware a fost fondata in 1996 ca subsidiara a companiei Dell. In mare parte vinde laptopuri si calculatoare custom, cu performante ridicate. Fiind vorba mai mult de laptopuri trebuie sa mentionam ca este printre putinele marci in care iti poti configura laptopul in functie de buget si preferinte. Un alienware este foarte usor de recunoscut avand in vedere ca este caracterizat de un design futurist – alien, cu lumini care ies de pe sub laptop, sau din sigla sub forma de alien, tastatura ailuminata, display cu rezolutii mari, full hd.

Calitatea acestei marci se poate vedea si in pretul destul de piperat al laptopurilor care poate ajunge la cateva mii de euro. Dimensiunile laptopurilor sunt de la 11,6 inch pana la 18,6 inch astfel ca unele din ele nu pot fi numite neaparat laptopuri fiind departe de a fi portabile.

Insa iata ca oricat ar fi de scumpe sau deosebite si alienware a ajuns in service laptop. Cele mai multe au avut nevoie de reballing. Fiind laptopuri dedicate jocurilor este de inteles ca sunt destul de folosite in acest scop. Lipsa intretinerii – curatarea de praf – supraincalzirea este principala cauza pentru care aceste defecte de placa video apar.

La noi in service laptop puteti gasi tehnicieni bine pregatiti pentru a rezolva orice problema aparuta la laptopul dumneavoastra Alienware. Totodata la noi in service laptop gasiti si componente si periferice pentru aceste laptopuri cum ar fi: display, incarcatoare, baterii, tastaturi, incarcatoare, invertoare, elemente de carcasa etc. nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de o reparatie de calitate, cu garantie. La noi laptopul dumneavostra este pe maini bune.