fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Lenovo

Service Laptop Lenovo

Service laptop lenovo

     Lenovo este un brand nou pe piata laptopurilor dupa achizitia din 2004-2005 a IBM. IBM a prezentat primul calculator portabil in anul 1984 – „Ibm Portable Pc si cantarea 13,5 kg iar in anul 1986 a prezentat primul calculator de tip laptop IBM PC Convertible care cantarea 5,5 kg. Iata ca Ibm are o traditie destul de lunga in ceea ce priveste laptopurile si totodata este recunoscut pentru laptopurile durabile, performante, fiabile pe care le-a produs de-a lungul timpului. Toate astea s-au reflectat si in pretul marisor de achizitie. Din punct de vedere al designului insa nu a iesit cu nimic in fata din contra intotdeauna au fost patratoase, cu muchii ascutite, greoaie.

Din pacate lenovo nu a respectat traditia fiabilitatii si durabilitatii decat foarte putin dupa preluarea companiei IBM cu seria lenovo thinkpad. Au continuat apoi cu seria Lenovo G la care au inceput sa se vada reducerile de costuri si clasa medie in care se pot incadra laptopurile. Lenovo G570 este o serie de laptopuri cu un pret de achizitie mic, cu performante reduse la care s-au intalnit mari probleme cu bottomcaseul si anume: datorita bottomcase-ului subtire in partea stanga si a prinderii balamalei stangi deficitara, aceasta din urma se desprinde de bottomcase si ajunge sa nu se mai poata deschide capacul.

Lenovo G555 este un alt laptop cu probleme datorate supraincalzirii. Performantele ridicate ale procesorului AMD dual core si sistemul de racire mult subdimensionat, coroborat cu faptul ca utilizatorul nu il intretine sau curata de praf duc la defectarea procesorului sau „dezlipirea” cipului northbridge. Problemele la laptopurile Lenovo G555 au fost intalnite in numar destul de mare raportat la vanzarile pe care acest model le-a avut si o putem considera o problema generalizata. Atentie la metodele de reparatie empirice gasite pe Youtube sau solutii ieftine oferite de diverse service-uri ca o alternativa la reballing. Acestea nu sunt de durata si chiar pot face mai mult rau decat bine iar uneori pot face ireparabila placa de baza.

O alta problema la Lenovo o reprezinta componentele si piesele de schimb care se gasesc foarte greu in special la noi in tara si de multe ori au un pret ridicat chiar nejustificat.

La noi in service laptop puteti beneficia de reparatii la nivel de placa de baza Bga SMD si puteti gasi tehnicieni foarte bine pregatiti pentru a rezolva problemele aparute la laptopul dumneavoastra Lenovo inclusiv inlocuirea cipului sau a procesorului.