fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service MSI

Service Laptop MSI

Service laptop MSI

     Compania MSI a fost fondata in anul 1986 in Taipei si este in momentul actual unul din cei mai mari producatori de placi de baza si placi grafice pentru desktopuri. Pe langa toate acestea de la acest brand putem gasi pe piata si alte produse cum ar fi: all in one pc, tablete, laptopuri, netbook etc.

Nu este un brand foarte cunoscut de laptopuri probabil datorita unui marketing mai putin dezvoltat fata de alte marci. Bineinteles asta se aplica doar in cazul laptopurilor fiindca placile de baza si in special placile grafice pentru desktopuri sunt foarte raspandite si cautate de utilizatorii casnici sau de gameri inraiti. Laptopurile au un pret mediu in care se raporteaza direct performantele si calitatea. Ca orice brand au construit si laptopuri cu performante de top in special pe partea de gaming cum ar fi MSI GT70 Dragon Edition pentru care a castigat si un premiu in anul 2013. Designul lor nu exceleaza cu nimic – colturi rotunjite, plastice vopsite in culori vii frumoase insa nu de o foarte buna calitate. Tastaturile sunt clasice si nu ies cu nimic in comun la niciuna din serii.

Multe laptopuri MSI au auns la noi in service laptop de-a lungul timpului si la toate s-a semnalat o mare problema privind capacul de plastic al displayului din care se rup destul de repede balamalele si bineinteles balamalele care se blocheaza si cauzeaza acest defect – vezi seria MSI CR600 sau MSI CX 600.

Tot la seriile de mai sus dar si la alte serii s-au intalnit probleme legate de placa video – dezlipirea cipului video. Multe laptopuri au trecut prin service laptop afisand linii, dungi, sau afisand ecranul cenusiu, sau neafisand deloc. Multi clienti au semnalat ca imaginea se vede doar pe monitor extern – defect ce de multe ori a fost cauzat tot de dezlipirea cipului video.

Mufele de alimentare sau de sunet sunt iarasi o problema frecvent intalnita la aceasta marca de laptopuri.

Curatare de praf este ceea ce va recomandam pentru a evita defecte ale placii de baza. Aceasta operatiune trebuie facuta la maxim 6 luni.

La noi in service laptop gasiti aparatura specializata pentru reparatii laptop la nivel de placa de baza BGA SMD. Nu ezitati sa ne contactati indiferent daca laptopul dumneavoastra este MSI sau orice alta marca.