fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Packard Bell

Service Laptop Packard Bell

Service laptop Packard Bell

     Packard Bell este o companie olandeza infiintata in anul 1986 care produce calculatoare, laptopuri, netbookuri, tablete si monitoare. Este o filiala a companiei Acer. Insa aceasta marca nu a beneficiat de un marketing foarte dezvolta cel putin la noi in Romania astfel nefiind foarte cunoscut de catre utilizatorii de laptopuri de la noi. Brandul nici nu este unul intrat de foarte mult timp pe piata autohtona.

Fiind o companie subsidiara Acer se pot regasi multe elemente de la unele serii de acer in laptopurile Packard bell inclusiv elemente de design, placi de baza cu arhitectura asemanatoare etc. Dar iata ca nici acest brand nu este ferit de serii intregi cu probleme care au ajuns la noi in service laptop cu acelasi defect sau asemanatoare – cum ar fi seria Ares GM, GS cu deja faimoasele cipuri video de la nvidia 8600 cu probleme de supraincalzire. Astfel multi posesori ale acestor laptopuri au ajuns cu ele in service laptop cu simptome ca: dungi pe display la pornire, laptopul porneste insa nu afiseaza imagine pe ecran, sistemul de operare nu reuseste sa incarce driverul video etc – probleme legate de cipul video si carre pot fi rezolvate la noi prin reballing sau inlocuirea cipului video.

Alte probleme care s-au mai intalnit la laptopurile packard bell au fost probleme cu mufele de alimentare, usb, audio, uneori probleme cu balamale blocate si capace display rupte, in special la modelele de 17 inch.

Apeland la noi puteti gasi un service laptop profesional dotat cu aparatura adecvata pentru repararea laptopurilor la nivel de placa de baza – bga, smd. Tot la noi puteti gasi si componente pentru marea majoritate a modelelor de packard bell cum ar fi tastaturi, balamale, incarcatoare, display laptop, elemente carcasa etc. Nu va lasati pacaliti de solutii ieftine de reparatii placi video – acestea nefiind unele de durata si de multe ori facand o reparatie prin reballing imposibila.