fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Toshiba

Service Laptop Toshiba

Service laptop Toshiba

     Toshiba este un brand destul de cunoscut in ceea ce priveste calculatoarele. Este compania care a scos pe piata primul laptop, este a 4 a companie din lume producatoare de laptopuri si a 4 a companie din lume producatoare de semiconductori. De aici si calitatea japoneza recunoscuta la nivel mondial.

Cu preturi medii spre mari laptopurile toshiba au fost intotdeauna destinate cunoscatorilor si au fost intotdeauna fiabile. Designul lor este atragator plasticele si materialele sunt de calitate, asamblari de calitate. Seriile satellite sunt cele mai comune fiindca sunt si performante si la un pret bun, seriile portege – ultrabook un design deosebit si performante ridicate insa preturile sunt pe masura, seriile qosmio – destinate gamerilor sunt laptopuri foarte performante cu placi video puternice sisteme de racire pe masura.

Nici Toshiba nu se dezminte la anumite modele de problemele cu bateria care te lasa dupa 1 an insa sunt si multe modele la care bateriile au tinut destul de mult. Balamalele sunt iarasi o problema des intalnita la unele serii de toshiba mai exact ele se rup din prinderile turnate in capac fie de pe bottomcase fie de pe capacul displayului.

Problemele de chipset video sau northbridge s-au intalnit si la toshiba in special southbridge la anumite serii. Simptomul principal este bineinteles Nu afiseaza insa mai poate fi si nu merge tastatura, nu merge mouse-ul, nu merg usb-urile etc.

Toshiba a300, a200, l300 si alte serii au evidentit probleme legate de alimentarea procesorului, probleme rezolvate cu succes de tehnicienii nostri in service laptop.

Curatare de praf este de asemenea recomandata de noi la un interval de maxim 1 an pentru a preveni orice problema legata de placa de baza, procesor, chipset. Totodata va asteptam in service laptop pentru stragere si verificare balamale, inlocuire si reconditionare coolere, inlocuire tastaturi, display laptop toshiba, incarcator toshiba si orice alt serviciu de reparatii laptop.

Apelati cu incredere la noi, un service laptop profesional cu aparatura specializata si cu oameni bine pregatiti sa ofere servicii de reparatii laptop orice model fie ca este Toshiba sau alta marca.