Inlocuire Display Laptop

Inlocuire Display Laptop In momentele in care tastatura laptopului se strica echipamentul inca mai poate fi folosit, fie doar cu mouse-ul si cu tastatura de pe ecran oferita de cei de la Windows, fie cu o tastatura externa. In alte momente cand touchpadul laptopului un mai raspunde la comenzi, puteti de asemenea sa folositi in continuare laptopul, fie doar cu tastatura, sau chiar si cu un mouse extern.

Insa atunci cand display-ul laptopului s-a defectat, echipamentul devine inutilizabil caci este una dintre cele mai importante componente si cea mai fragila. Iar daca va aflati in situatia in care aveti o astfel de problema este necesar sa apleati cat de curand la un Service autorizat, precum al nostru.

Noi, cei de la Depanare Laptop oferim atat inlocuire display laptop la un pret cat mai convenabil pentru clienti, cat si service laptop in cazul in care displayul nu este singura componenta care este defecta.

Inlocuire Display Laptop – Detalii:

  • Principalele motive pentru care displayul laptopului se strica sunt fie lichidele care au ajuns in spatele ecranului si au patat interiorul displayului, fie crapaturile cauzate de lovituri ori obiecte ascutite sau chiar si vechimea / uzura.
  • Noi oferim doua tipuri de servicii in aceasta privinta: Inlocuire Display Laptop cu displayul clientului si Inlocuire Display cu displayul nostru
  • Noi oferim un Diagnostic Gratuit tuturor persoanelor care aduc laptopul la sediul nostru. Astfel ca puteti afla care este starea laptopului fara a va face griji in privinta banilor.
0721.540.658