fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Contact

Locația Noastră
Depanare laptop

Calea Vitan, nr 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, Bucuresti cod postal: 031299 – Langa Mall Vitan(Mall Bucuresti).

Dragi Clienți,

Pentru că ne gândim la sănătatea voastră și a noastră, pentru că autoritățile ne recomandă cât mai puțin contact unii cu ceilalti vă aducem la cunoștință că activitatea noastră se va desfașura cu minim 1,5 metri distanță între noi și dumneavoastră însă adoptăm un proces cât mai eficient pentru a păstra transparența și calitatea serviciilor cu care v-am obișnuit. Este bine să fim înțelegători unii cu alții pentru a depăși acest moment de criză și vă invităm să respectați toate condițiile impuse de noi(la recomandarea autorităților). Astfel reparațiile asistate(în prezența clientului) vor fi suspendate momentan însă păstrăm serviciul de curățare pe loc si reparații pe loc ca și până acum – cele care sunt posibile bineințeles. MASCA DE PROTECTIE ESTE OBLIGATORIE LA NOI IN MAGAZIN. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Suntem service de laptop care am fost pe BD Energeticienilor, Nr 9e, parter Bucuresti.

Cum Puteti ajunge la Service laptop?
Cu mijloacele de transport:
Autobuz: 123, 124(statia Zizin)
Tramvai: 1,23,27(statia Zizin)
Metrou: Mihai Bravu, Dristor

Cu masina:
Dinspre BD Unirii, Cosbuc, Casa de pensii treceti de Mall Vitan(Mall Bucuresti) si este al doilea bloc pe partea stanga(pe aceeasi parte cu Mall Vitan).
Dinspre BD MIhai Bravu treceti de pompieri si de primul semafor de dupa pompieri si este blocul de pe dreapta la capatul dinspre mall vitan.

Datele Firmei
SC 85 FAN PREST SRL

RO 19151268
j04/1561/2006

TEL:
0721.540.658

e-mail:
depanare@depanarelaptop.ro
skype: depanarepc

Program:
Luni-Vineri: 9.00 – 18.00
Sambata: INCHIS
Duminica: INCHIS

Nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de servicii profesionale de reparatii laptop, calculatoare si monitoare in Bucuresti
Reparatii (Service) Laptop: Depanare Calculatoare (PC) - Bucuresti, sector 3