Curatare si inlocuire pasta termoconductoare pentru PlayStation, Xbox, PS4 și PS5

Servicii profesionale de curatare console
image2

Ai nevoie de o curatare PS4, PS4 PRO, PS5 sau de o curatare XBOX? La Depanarelaptop.ro, punem la dispozitie servicii profesionale de curatare console si inlocuire pasta termoconducatoare. Te asteptam in service-ul nostru din București pentru a te bucura din nou de un gaming de calitate!

La fel ca laptopurile, si consolele sufera din cauza supraincalzirii, coolerul devine zgomotos, consola se incinge mult mai tare si uneori poate functiona chiar ceva mai greu. Pana la urma, in console se regasesc tot niste procesoare grafice de tip BGA foarte performante care produc multa caldura. Sursele de alimentare nu sunt nici ele ferite de praf intrucat sunt, in marea lor majoritate, racite de acelasi ventilator. Condensatorii si toate rezistentele din interior aduna praf, iar componentele interne se supraincalzesc.

La fel ca în cazul unul laptop, pasta termoconductoare isi pierde proprietatile in timp, devine tare si nu mai face transferul termic corect. O pasta termoconductoare moale, „fresh”, impreuna cu un sistem de racire curat va face consola sa respire mai usor si iti va oferi o alta calitate a gaming-ului.

 

Intreaba Rapid pe Whatsapp 0721 540 658

Pentru ca la noi beneficiezi de:

  • Curatare PS4/ PS4 PRO/ PS5/ XBOX in aceeasi zi sau, cel tarziu, a doua zi lucratoare;
  • Curatare completă: sistem de racire si curatare interioara;
  • Inlocuire pasta termoconductoare pentru ca este una din componentele importante a sistemului de racire;
  • Seriozitate, experienta (peste 15 ani in domeniul reparatiilor), transparenta si consultanta de specialitate.

Tu cum crezi ca arata consola ta?

curatare-ps4-1

Intrebari? Daca raspunsul nu e mai jos, contacteaza-ne!

 

♨️ De ce se supraincalzeste consola si este zgomotoasa?

Orice consola aduna in timp praf in interior, blocand sistemul de racire si evacuarea aerului cald. Pasta termoconductoare se intareste si nu mai face transferul termic corect. Curatarea sistemului de racire si inlocuirea pastei termoconductoare este necesar la maxim un an.

Depanarelaptop.ro ofera servicii de curatare console intr-o diversitate larga: curatare PS4, curatare PS4 PRO, curatare PS5, curatare XBOX si inlocuire pasta termoconducatoare.

🧹 Ce instrumente sunt folosite pentru curatarea consolei?

Desi exista pe piata tot felul de spray-uri cu aer comprimat, cea mai buna solutie este dezansamblarea completa si curatarea sistemului de racire. Nu se rezolva aproape nimic cu acel spray intrucat nu are suficienta putere incat sa patrunda peste tot si sa elimine tot praful. In plus, odata cu aerul comprimat, acesta elimina si multa umezeala. Ai nevoie de surubelnite torx si pensule antistatice pentru a elimina praful din consola si ventilator.

💻 De ce este necesara o curatare a consolei periodica?

Daca te joci cateva ore pe zi, coolerul functioneaza, iar praful se aduna. Cu cat se aduna mai mult praf, cu atat se obtureaza sistemul de racire si aerul cald nu mai este evacuat. O curățare PS4 / PS5 / XBOX perioadică (6-12 luni) este, deci, necesară.

⌚️ Cat dureaza operatiunea de curatare console?

O curățare PS4 / PS5 / XBOX  se finalizeaza in aceeasi zi (daca ne aduci consola dimineata) sau, cel tarziu, a doua zi.

0721.540.658