Service calculatoare | Curatare calculatoare | Reparatii calculatoare

Service calcultoare Bucuresti
cautare bun

Cauti un service calculatoare pentru diferite reparatii PC? Specilistii DepanareLaptop.ro te asteapta la sediul din Bucuresti cu servicii profesionale de curatare calculatoare si reparatii calculatoare.

Spre deosebire de laptop, un PC ofera performante mai mari la costuri mai mici, mult mai multe optiuni de upgrade si o flexibilitate superioara in configurarea unui calculator nou. Totusi, nu trebuie sa uiti ca un calculator are nevoie si el de o intretinere periodica. In timp, sursa se umple de praf si se supraincalzeste, ceea ce duce treptat la deteriorarea componentelor interne.

Pe langa gama de servicii destinate laptopurilor (curatare si service laptopuri), venim in intampinarea clientilor nostri si cu un service calculatoare complet. Tehnicienii nostri realizeaza operatiuni de intretinere (curatare de praf si inlocuire pasta termoconductoare), configurare si reparatii calculatoare, indiferent de specificatiile dispozitivului.

Service calculatoare - Cu ce te putem ajuta noi?

  • Curatare calculatoare si inlocuire pasta termoconductoare, curatare sursa, curatare placa video si inlocuire pasta termo;
  • Upgrade calculatoare – PC-ul merge greu sau se blocheaza des;
  • Diagnosticare componente si reparatii calculatoare – Calculatorul nu mai porneste, nu incarca sistemul de operare, manifesta tot felul de erori;
  • Instalare sisteme de operare pe sisteme noi sau vechi;
  • Configurare de sisteme noi ( in functie de necesitati) si consultanta in alegerea componentelor necesare pentru a construi un sistem nou.

Sursa calculatorului tau ARDE? Nu-ti lasa PC-ul sa ajunga la reparat! Curata-l la timp, apeland la un service calculatoare de incredere! Tehnicienii DepanareLaptop.ro sunt pregatiti sa-i ofere PC-ului tau toata atentia necesara, prelungindu-i durata de viata si redandu-i o functionalitate optima! Nu ezita sa ne vizitezi la sediul nostru din Bucuresti!

Curatare Laptop de praf in Bucuresti - pe loc

Intrebari? Daca raspunsul nu e mai jos, contacteaza-ne!

 

♨️ Ce tipuri de calculatoare reparam si ce probleme solutionam prin service calculatoare?

Reparam orice fel de calculator: de la calculatoare de brand (Asus, Dell, Lenovo, HP), la calculatoare custom made. Intervenim cu succes indiferent de tipul calculatorului sau de problema pe care o are. Te poti adresa tehnicienilor nostri pentru service calculatoare in oricare dintre urmatoarele situatii: calculatorul nu porneste in urma unei pene de curent, afiseaza bluescreen sau nu incarca sistemul de operare etc.

🧹 Cum imi dau seama ca am nevoie de o curatare calculator?

De cele mai multe ori, calculatoarele – in special cele folosite la gaming intens – aduna foarte mult praf intr-un timp foarte scurt si devin foarte zgomotoase. Coolerele vajaie mai mult decat de obicei, performantele scad destul de mult, iar, uneori, calculatoarele chiar se opresc in timpul functionarii. De multe ori, o simpla pivire aruncata in spatele calculatorului va dezvalui cat de prafuit este.

💻 Daca un calculator merge greu, ii putem face ceva?

Da, cu siguranta specialistii nostri iti vor propune cele mai bune solutii pentru a reda performanta PC-ului. Fie ca ai nevoie de o simpla curatare calculator, fie ca trebuie sa apelezi la un upgrade sau la cateva reparatii calculoare, ne vom asigura ca PC-ul tau va corespunde cerintelor zilelor noastre in materie de sistem de operare si resurse.

⌚️ Poti configura un calculator la noi?

Da, printre operatiunile de service calculatoare pe care le oferim, se numara si serviciile de configurare. Configurarea calculatorului se realizeaza fie cu piesele componente aduse de client, fie din componentele proprii, de calitate inalta, disponibile in potrofoliul nostru. Configuratiile ofertate de noi sunt avantajoase, fiind alese in functie de bugetul si necesitatile tale.

0721.540.658