Recuperare date HDD

recuperare-date-hdd

Servicii recuperare date HDD Bucuresti

S-a defectat laptopul si ai nevoie de recuperare date HDD Bucuresti? Tehnicienii nostri sunt pregatiti sa-ti vina in ajutor! Oferim servicii de recuperare date in cazul avarierii hard disk-ului, asigurandu-ne ca datele si amintirile tale sunt in siguranta!

Cand e necesara o recuperare date HDD?

Cu totii avem date importante pe laptop. Fie ca sunt poze din vacante mai vechi, poze de cand era copilul mic si pana in prezent, de la nunta sau documente de la serviciu cu care lucram zi de zi si care contin munca de ani de zile, baze de date cu facturi sau tot felul de fisiere de care ne folosim. Totusi, putini dintre noi ne facem back-up fie pe un alt mediu de stocare, fie intr-un cloud platit sau pe dvd-uri etc.

Insa hard disk-urile se strica si atunci avem nevoie de recuperare date HDD. Ori e prea vechi si uzat (nu uitati ca discurile din interior sunt in permanenta miscare – cu exceptia SSD-urilor), ori ne-a suparat laptopul si am dat cu palma in el – doar putin, dar pentru un disc care se invarte la 5400 rotatii pe minut este suficient. Mai sunt si cazurile in care laptopul a cazut din geanta, de pe birou sau bunica s-a asezat pe el. Si incerci sa pornesti laptopul dar el nu mai incarca windows-ul.

Ce faci in acest caz? 

Vii cu el la noi! Testam Hard disk-ul si iti dam verdictul. Cel mai probabil este defect, iar singura solutie este inlocuirea lui. „Si pierd tot ce aveam pe el?” ne intreaba cei mai multi dintre clienti. Pai haideti sa detaliem problema:

  • Hard disk-ul este componenta din laptop pe care sunt stocate toate datele: de la sistemul de operare, la fisierele personale;
  • Doar un test amanuntit iti poate spune daca hard disk-ul este defect sau nu;
  • Daca hard disk-ul este defect, trebuie inlocuit pentru a putea folosi laptopul in continuare;
  • Daca partitiile sunt sterse sau corupte, atunci se recupereaza datele si poti folosi acelasi hard disk in continuare;

Mare atentie! O recuperare date HDD se face exclusiv de către un personal calificat. In niciun caz nu trebuie sa desfaci hard disk-ul pentru ca sigur il vei deteriora mai tare si datele nu se vor mai putea recupera. Aceasta operatiune se face intr-un mediu controlat. Asa ca nu te chiunui! Contacteaza-ne pentru a beneficia de serviciul de recuperare date HDD Bucuresti!

 

Ce este HDD/SSD?

Hard disk-ul sau SSD-ul este componenta pe care sunt stocate datele, inclusiv sistemul de operare.

Ce poti face cu un HDD/SSD stricat?

HDD-urile sau SSD-urile nu se pot repara. Se poate realiza o recuperare date HDD, apoi se caseaza.

Cum repar un HDD/SSD?

HDD-urile sau SSD-urile, dupa caz, nu se repara.

Care sunt HDD-urile cele mai rezistente?

SSD-urile sunt cele mai rezistente, in special la socuri sau miscari bruste, si se dovedesc a fi si mai durabile.

0721.540.658