Service Tablete | Reparatii tableta | inlocuire touchscreen sau display tableta pentru orice marca

Incepand cu 01.03.2020 serviciul de reparatii tablete este suspendat pe o perioada nedeterminata.
Va multumim!

reparatii tablete
La DepanareLaptop.ro poti repara orice marca de tableta de la APPLE, SAMSUNG, ASUS pana la cele din gama budget ca Evolio, Utok, E-boda, Allview sau cele cumparate de la Telekom, Orange sau Vodafone. Fie ca ai scapat tableta pe jos si s-a spart touchscreenul(digitizerul), ecranul nu mai afiseaza corespunzator – afiseaza pixelat, intunecat sau doar pe o portiune din ecran sau ai scapat tableta in timp ce era la incarcat si mufa de alimentare s-a rupt.

Iata ce iti oferim:

Inlocuire touchscreen tableta

Daca touchscreenul tabletei tale nu mai functioneaza sau a fost spart il putem inlocui cu unul nou original la costuri rezonabile. Noi iti putem inlocui touchscreenul de la apple, samsung, asus nexus, utok, e-boda, allview sau orice alta marca la un cost rezonabil si intr-un timp scurt. Depinde insa si de model – la unele modele nu merita.

Inlocuire Display Tableta

Daca ai scapat tableta pe jos sau din greseala te-ai asezat pe ea noi iti putem inlocui displayul cu unul nou cu 12 luni garantie la un pret rezonabil. La fel trebuie s amerite – la unele modele costul este mult prea mare versus valoarea lor.

Inlocuire Mufa Tableta

Inlocuire mufe de alimentare, audio, hdmi pentru orice tip de tableta Apple, Samsung, Asus, Allview, Utok, E-Boda sau orice alta marca de tableta. Avem in stoc mufe pentru orice tip de tableta. Service-ul nostru va ofera montaj rapid. Totodata putem reface cablajele rupte odata cu mufa de alimentare.

Reparatii Tablete Software

Ti s-a blocat tableta? Nu mai raspunde la comenzi? Vino cu ea la noi si cu siguranta gasim solutia optima pentru tine. Te putem ajuta cu factory reset sau instalare de aplicatii utile pentru tine. Indiferent ca are sistem de operare IOS sau Android DepanareLaptop te poate ajuta.

Indiferent de problema pe care o ai cu tableta ta nu ezita sa ne Contactezi.
0721.540.658