Servicii de Curatare Laptop pe loc | Reconditionare ventilator | Inlocuire pasta termoconductoare:

Curatare laptop pe loc
cautare bun

Stiati ca marea majoritate a laptopurilor sufera din cauza supraincalzirii? Orice laptop trebuie curatat la timp si pasta termoconductoare de pe procesor si chipseturi trebuie inlocuita. Profitati acum de oferta noastra de curatare laptop orice model si preveniti toate defectiunile care pot sa apara din cauza supraincalzirii – chipset dezlipit, procesor ars, carcase deteriorate(da pana si carcasa devine casanta si se rupe). Curatarea sistemului de racire trebuie facuta periodic la un interval de timp cuprins intre 6 si 12 luni in functie de cat de mult este folosit laptopul pe zi. Semne ale supraincalzirii laptopului: laptopul se opreste, se blocheaza, ingheata imaginea, raspunde greu la comenzi. Ventilatorul incepe sa porneasca din ce in ce mai des atunci cand radiatorul se umple de praf. Evitati reparatia laptopului dumneavoastra si curatati laptopul la timp. Este mai ieftin si mai eficient.

Pentru ca la curatarea unui laptop beneficiati de

  • Curatare ventilator, radiator, sistem de racire
  • Curatarea se face pe loc – puteti astepta la noi pana cand laptopul dvs este curatat
  • Inlocuire pasta termoconductoare pe procesor si / sau chipseturi dupa caz
  • Curatare carcasa interioara a laptopului(la laptopurile care se desfac complet pentru a se curata sistemul de racire sau la cererea clientului)
  • Reconditionare coolere zgomotoase sau gripate daca este nevoie
  • Curatare laptop gratuita la orice interventie pe placa de baza a laptopului dumneavoastra
  • Coolere heatpipe-uri, sisteme de racire complete pentru marea majoritate a laptopurilor din stoc sau pe comanda.

Curatare Laptop de praf in Bucuresti - pe loc

Nu lasati ca laptopul dumneavoastra sa ajunga la reparat si curatati-l la timp. Este mult mai simplu si mai ieftin, prelungindu-i astfel durata de viata si asugurandu-i o functionare optima – vezi mai jos cele mai frecvente intrebari legate de curatare. Laptopul tau A R D E?
Nu ezita sa apelezi la noi pentru o curatare profesionala la un pret minim. Curatarile se fac pe loc de cele mai multe ori si dureaza intre o ora si 3 ore. Serviciul se refera la curatarea sistemului de racire.

Intrebari? Daca raspunsul nu e mai jos contacteaza-ne.

 

♨️ De ce se supraincalzeste laptopul si ce solutii sunt pentru a preveni asta?

Orice laptop aduna in timp praf in interior blocand astfel sistemul de racire si nepermitand evacuarea aerului cald. Totodata pasta termoconductoare isi pierde proprietatile si nu mai face transferul termic corespunzator. Curatarea si inlocuirea pastei termoconductoare este cea mai buna solutie.

🧹 Ce instrumente sunt folosite pentru curatarea laptopului?

Desi exista pe piata tot felul de spray-uri sau solutii de curatare a laptopului cea mai buna solutie este dezansamblarea completa si curatarea sistemului de racire. Trebuiesc folosite instrumente esd safe si bratari anti statice pentru a elimina orice risc de deteriorare. Nu mai vorbim de surubelnite specifice suruburilor de laptop nu surubelnite universale care nu sunt potrivite si de cele mai multe ori deterioreaza suruburile.

💻 De ce este necesara o curatare a laptopului periodica?

Sistemul de racire al laptopului acumuleaza praf in timpul functionarii. Astfel fiind o operatiune de intretinere curatarea trebuie facuta la un interval cuprins intre 6 si 12 luni maxim in functie de regimul de functionare al laptopului.

⌚️ Cat dureaza operatiunea de curatare a laptopului?

Cele mai multe operatiuni de curatare a laptopului se realizeaza in decurs de o ora o ora jumatate.

0721.540.658