5 cele mai bune laptopuri pentru programatori și gameri

Când vine vorba de performanţă şi rapiditate, echipamentele utilizate sunt foarte importante! În ultimii ani gameri şi programatorii au acordat mai multă atenţie sistemelor achiziţionate în vedera desfăşurării în cele mai bune condiţii a taskurilor, a sarcinilor de lucru şi a activităţilor recreative.

Dacă în trecut erau preferate sistemele desktop, datorită vitezei de lucru pe care o generau, în prezent laptopurile performante au captat atenţia chiar şi celor mai exigenţi dintre profesionişti şi asta datorită portabilităţii ridicate pe care o oferă. Un alt aspect care a transforma laptopul în instrumentul preferat de lucru pentru profesionişti ține și de dimensiunea compactă!

Pentru a face faţă cerinţelor de rapiditate, claritate şi versatilitate, producătorii au conceput device-uri tot mai inteligente, prevăzute cu procesoare puternice ce generează viteza necesară pentru desfăşurarea celor mai dificile taskuri. Dealtfel cele mai bune laptopuri sunt prevăzute cu plăci video dedicate cu caracteristici deosebite, monitoare ce permit vizualizare informaţiilor în format ultra HD şi bineînţeles cu spaţiu generos de stocare. Toate aceste caracteristici sunt completate de baterii puternice care asigură autonomie de lucru pentru mult timp.

Dacă ar trebui să facem un clasament al celor mai bune laptopuri lansate pe piaţă, care să ofere experienţe de lucru deosebite cu siguranţă ar trebuie menţionate modelele: Alienware Gaming 17.3” 17 R4, Gaming ASUS GL753VD-GC026, Gaming MSI GT75VR 7RE Titan SLI şi  PNY PREVAILPRO P3000 Upgraded PRO.

  1. Laptop Alienware Gaming 17.3” 17 R4

Un model ce impresionează chiar şi pe cei mai excentrici dintre utilizatori, ce vine cu costuri pe măsură. Ecranul generos, de 17.3 inch, permite vizualizarea excelentă a informaţiilor şi a celor mai mici detalii, dispozitivul vine cu funcţie antiglare, fapt ce oferă experienţă plăcută chiar şi după multe ore de utilizare. Tehnologică Quad HD implementată acest laptop permite savurarea conţinutului, indiferent de tipul acestuia.  Procesorul Intel i7 cu arhitectură KabyLake ce funcţionează pe frecvenţa turboboost de 3.9 GHz, asigura viteza excepţională de lucru în redactarea sarcinilor zilnice cât şi în timpul jocurilor  solicitante.

  1. Laptop Gaming ASUS GL753VD-GC026

Acest laptop are caracteristici deosebite şi vine cu un preţ decent. Ca şi modelul anterior impresionează cu componente de ultimă generaţie care să facă faţă cu uşurinţă necesarului de viteză, spaţiu şi claritate. Atât programele complexe, cât şi sarcinile realizate în cloud şi activităţile recreative se desfăşoară confortabil.

Procesorul InelCore I7 Kaby Lake permite realizarea cu uşurinţă a celor mai complexe sarcini, cu ROG Strix GL753 necesarul de spaţiu este satisfăcut chiar şi pentru utilizatorii exigenţi.  Pentru ca este creat pentru a îmbunaţi experienţa de lucru fără a obosi sănătatea ochilor, de aceea vine cu display laptop generos si funcţii ce uşurează streamingul şi facilitează concentrare. Cea ce apreciază mulţi la ROG Strix GL753  este și tastatura specială.

  1. Laptop Gaming Clevo P870

Acest model poate înlocui chiar şi cele mai performante sisteme desktop. Este creat pentru a oferi utilizatorilor experienţe inedite de gaming. Prevăzut cu sistem revoluţionar de răcire, modelul menţine temperatura normală chiar şi în cele mai dificile situaţii, astfel asigura flux continuu şi constant de lucru. Fie că este folosit pentru programare, fie că este utilizat pentru editare foto-video sau gaming asigura senzaţii inedite, experiența de lucru este inedită pentru că este echipat cu display laptop de 17 inch.

Creat pentru sarcini importante, Clevo P870 vine cu sisteme de securitate deosebite, astfel ca orice informaţie este în deplină siguranţă.

  1. Laptop Gaming MSI GT75VR 7RE Titan SLI

MSI GT75VR 7RE Titan este un alt mastodont care impresionează până şi pe cei mai exigenţi dintre utilizatori. Prevăzut cu un display laptop inovator cu tehnologia LCD Ultra HD, permit vizualizarea perfectă a detaliilor. Viteza de lucru este bineînţeles asigurată de procesorul ce Intel I7 ce ajunge la 3900 MHz în modul turboboost. Ca şi modelele menţionate anterior şi acesta vine cu tastatura specială care uşurează îndeplinirea sarcinilor şi sisteme de ventilaţie suplimentare ce asigură temperatura optimă chiar şi în timpul rulării unor programe solicitante.

  1. Laptop PNY PREVAILPRO P3000 Upgraded PRO

PNY PREVAILPRO este un laptop ce impresionează prin dimensiunile compacte şi tehnologia de înaltă calitate implementată. Display-ul de 15.6 inch, cu tehnologie UHD/4K asigura vizualizarea conţinutului în cele mai bune condiţii. Procesorul Intel  I7, placă video dedicată şi capacitatea de stocare generoasă sunt alte caracteristici care transforma taskurile de zi cu zi în sarcini plăcute, pentru profesionişti.

0721.540.658