fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme Comune Fujitsu Siemens Amilo PA 3515, 3553

Probleme Probleme Fujitsu Siemens Pa 3515, 3553 Despre Fujitsu Siemens Amilo Pa3515, 3553 nu se poate spune foarte multe. Un laptop mediu ca si pret insa cu performante bunisoare pentru acea vreme. In culori alb sau negru se vede de la bun inceput trasaturile unui fujitsu: muchii drepte, taioase, design patrat etc.

Varianta pe alb se cam murdareste in tgimp iar tastatura devine usor galbena ceea ce nu este foarte placut de vazut. Iata ca si la Fujitsu Siemens apar diverse probleme. La noi in service laptop s-au intalnit in special doua probleme mari la aceasta serie:

    • In primul rand s-a constatat o problema cu carcasa displayului. Multi clienti au venit in service laptop cu balamalele rupte din capac. Practic acestea se gripeaza in timp si prind joc, iar daca nu se intervine asupra lor la timp in final prinderile balamalelor din capac se rup.
    • O a doua problema care este cel mai des intalnita la Fujitsu Siemens Amilo Pa3515, 3553 are ca simptom Laptopul porneste insa nu afiseaza. Se aprind ledurile de pornire si chiar cel de la hard disk pare sa lucreze insa displayul nu afiseaza nimic. Aceasta problema este cauzata de intreruperea sudurii chipului northbridge sau video dupa caz si configuratie. La noi in service laptop se poate diagnostica corect care din cipuri este de vina pentru problema. Totodata acest defect este cauzat in mare parte de lipsa de intretinere – in special curatare de praf sau de curatarea de praf improprie.

&nbspnu ezitati sa apelati la noi – un service unde puteti beneficia de reparatii laptop profesional la nivel de placa de baza BGA SMD – un service laptop unde gasiti tehnicieni pregatiti si aparatura specializata pentru reparatii asupra cipurilor BGA.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin