Service laptop Hp pavilion TX1000, 2000, 2500

Service laptop hp tx

Seria Pavilion TX de la HP

O serie de laptopuri mici de la hp, cu performante destul de bune, facut special pentru portabilitate. Principala caracteristica prin care se remarca aceasta serie este ecranul cu touchscreen care se poate intoarce la 180 de grade si practic se poate transforma intr-o tableta. Autonomia bateriei este un alt atuu al acestui model fiind preferat de multi utilizatori ce calatoresc mult. Pretul de achizitie era unul destul de mare si este in continuare, nefiind accesibil oricui.

Iata ca nici acest model nu a fost ferit de problemele seriei hp pavilion, regasindu-se destul de des la noi in service laptop cu „chipset northbridge dezlipit”. Practic acest defect apare datorita performantelor ridicate ale procesoarelor amd si datorita sistemului de racire deficitar al acestui model.

Principalele simptome ale defectului sunt:

– la pornirea laptopului ledurile se aprind, coolerul porneste, dar displayul ramane negru;

-inainte de dezlipirea cipului clientii care au venit cu aceste modele in service laptop au semnalat ca nu mai functiona sau functiona aleator placa de retea wireless sau unitatea optica nu mai era recunoscuta de laptop.

Aceste defecte se pot rezolva in unitatea noastra de service laptop printr-o operatiune de reballing sau inlocuire de chipset bga, cu o rata de succes de peste 90 %.

0721.540.658