fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Inlocuire Trackpad Macbook Air A1369

Inlocuire Trackpad Macbook Air A1369

     Dupa cum spune si titlul va expunem astazi o problema care apare in general atunci cand se varsa lichid pe laptop. Si da exact asta a patit acest macbook air a1369. Cate ceva despre laptop? Da perfomant, procesor I5 – 1,7 GHZ, 4 gb ram, ssd 256 gb(exista si varianta de 128), ecran 13.3 inch cu rezolutie de 1440×900 insa cu o imagine exceptionala, baterie care inca tine 4-5 ore fara probleme, o bijuterie de laptop. Carcasa din aluminiu cu margini rotunjite si finisaje de exceptie completat de tastatura iluminata fac acets laptop foarte placut de utilizat. Si da este portabil – avand in vedere greutatea redusa.
     Ei da dar din pacate asa bijuterie de laptop a ajuns pe mainile unui proprietar ceva mai neatent si a varsat ceva lichid pe laptop. Si nici nu este la prima isprava intrucat acum un an a mai fost la noi in service laptop pentru inlocuirea tastaturii – normal din acelasi motic. Ei acum paguba a fost ceva mai mica intrucat doar trackpad-ul a avut de suferit. practi nu mergea click intrucat lichidul ajunsese la butonul de pe trackpad si nu mai functiona deloc. Singura solutie a fost inlocuirea trackpad-ului intrucat nu s eputea curata, butonul nu se poate dezlipi si inlocui. Astfle am comandat trackpadul si l-am inlocuit cu tot cu banda care face legatura lui cu placa de baza. Bineinteles ca l-am si curatat de praf intrucat trecuse un an si se adunase ceva praf. Chiar mult. Si nici costul nu a fost mare, si anume 250 ron in total cu tot cu manopera si curatare de praf si 12 luni garantie. Doar sa nu se verse lichid pe el.
     Astfel daca ai nevoie de o curatare macbook sau de o piesa pentru el nu ezita sa ne contactezi. Chiar si cureparatia lui te putem ajuta fara probleme la costuri decente si destul de rapid.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin