fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Jocuri vs Laptop

Laptopul si jocurile Cui nu ii place sa stea in pat si sa joace jocul preferat cu orele? Cu alte cuvinte cui nu ii place sa joace jocul preferat pe laptop? Tuturor. Insa ati observat la un moment dat ca laptopul incepe sa friga sau ca incepe sa sacadeze sau sa mearga greu? Iata de ce dorim sa atragem atentia gamerilor.

In primul rand nu toate laptopurile sunt facute pentru gaming in special cele de dimensiuni mici care nu au o racire adecvata. Multi producatori recomand anumite laptopuri ce serie de gaming – vezi acer 5520g care are placa video destul de buna insa racirea este total ineficienta. Aici sunt prezentate problemele frecvente legate de aceasta serie de laptopuri.

Alienware de la dell este poate cea mai cunoscuta serie de laptopuri de gaming. Cu un pret pe masura configuratiei(procesoarte i7, 16 gb ram, 2 placi video puse in SLI) este un laptop la care aspira orice gamer. Insa odata cu performantele a crescut si sistemul de racire si dimensiunile, greutatea astfel aasigurandu-se o racire eficienta a tuturor componentelor si o viata prelungita a laptopului.

Asemanatoare sunt seriile Qosmio de la Toshiba si G – series de la Asus. Insa sa nu credeti ca aceste laptopuri nu se strica. Frecvent am reparat placi video la aceste modele prin procedeul de reballing care se face la noi in service laptop de catre personal calificat si cu aparatura de ultima generatie pentru raparatii BGA.

Dupa cum ati inteles probabil pana acum supraincalzirea este din nou cauza defectarii laptopurilor chiar si a celor performante. Astfel va invitam la noi in service pentru a beneficia de servicii de curatare laptop de praf si inlocuire pasta termoconductoare, prlungind astfel viata laptopului dumneavoastra.

Nu uitati ca suntem un service specializat pe reparatii laptop si avem personal binepragatit precum si echipamente BGA pentru a rezolva orice problema legata de laptopul dumneavoastra indiferent de tipul, marca sau configuratia sa.

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin