Baterii laptop

Descoperă gama noastră de baterii pentru orice tip de laptop, garantând compatibilitate maximă și performanță de lungă durată. La DepanareLaptop, toate bateriile originale vin cu o garanție de 12 luni și asigurăm montaj profesional. Beneficiază de înlocuirea bateriei în aceeași zi, astfel încât să te poți bucura de laptopul tău fără întârziere.

Afișez toate cele 11 rezultate

Cum alegi o baterie pentru laptopul tău ?

Alegerea bateriei corecte pentru laptopul tău este esențială pentru a maximiza durata de viață și performanța acestuia. La DepanareLaptop, te ajutăm să găsești bateria originală potrivită pentru orice model de laptop, asigurând compatibilitate perfectă și funcționare optimă. Iată câteva sfaturi pentru a te ghida în procesul de selecție a bateriei potrivite:

Identifică modelul laptopului
Pentru a alege bateria corectă, trebuie să știi modelul exact al laptopului tău. Această informație este de obicei situată pe eticheta de sub laptop sau în manualul utilizatorului.

Verifică compatibilitatea bateriei
Nu toate bateriile sunt compatibile cu orice laptop. Verifică specificațiile bateriei pentru a te asigura că este potrivită pentru modelul tău. La DepanareLaptop, oferim baterii originale care sunt garantate să fie compatibile cu modelul tău de laptop.

Capacitatea bateriei (mAh)
Capacitatea bateriei, măsurată în miliamperi oră (mAh), indică cât timp va funcționa laptopul pe baterie. O capacitate mai mare înseamnă o durată de viață mai lungă a bateriei. Alege o baterie cu o capacitate egală sau mai mare decât bateria originală pentru cele mai bune rezultate.

Celulele bateriei
Bateriile pentru laptop pot avea diferite numere de celule (de exemplu, 4 celule, 6 celule, etc.). Numărul de celule afectează atât durata de viață a bateriei, cât și dimensiunea acesteia. O baterie cu mai multe celule va oferi o durată de funcționare mai lungă.

Garanție și montaj
Toate bateriile originale de la DepanareLaptop vin cu o garanție de 12 luni. În plus, oferim o garanție de 3 luni pentru montaj, realizat de specialiștii noștri.

Consultață DepanareLaptop
Dacă nu ești sigur ce baterie este potrivită pentru laptopul tău, consultă specialiștii noștri. Ei îți pot oferi toate informațiile necesare și te pot ajuta să faci alegerea corectă.