Curățare, reparații și service pentru orice laptop în Sectorul 6 – București

Chiar dacă ești din sectorul 6, vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

Sună acum!

Cum poți ajunge la service Depanare Laptop?

🚌 Cu Mijloacele de Transport: 🚋

Autobuz: Te poți urca pe liniile 123 sau 124 și cobori la stația Zizin. 🚏

Tramvai: Liniile 1, 23 sau 27 te vor lăsa tot la stația Zizin, la doar câțiva pași distanță. 🚏

Metrou: Stațiile Mihai Bravu sau Dristor sunt opțiunile tale. De acolo, o scurtă plimbare și ai ajuns! 🚇

🚗 Cu Mașina: 🚗

Dinspre Bulevardul Unirii, Cosbuc, Casa de Pensii: Trece de Mall Vitan (Mall București) și vei observa al doilea bloc pe partea stângă, chiar pe aceeași parte cu Mall Vitan. 🛍️

Dinspre Bulevardul Mihai Bravu: După ce treci de pompieri și de primul semafor după pompieri, ține ochii pe partea dreaptă. Blocul nostru te așteaptă chiar la capătul apropiat de Mall Vitan. 🏢

Vino să ne vizitezi! Indiferent de ruta aleasă, abia așteptăm să te ajutăm cu laptopul tău. 🛠️💻

Contact rapid

Stai în sectorul 6 și ai nevoie de o reparație pentru laptopul tău ?

Hai la o plimbare până în sectorul 3 și îți vom găsi cele mai bune soluții pentru laptopul tău!

Nu poti ajunge la noi? Completează formularul de mai jos și noi îți vom trimite un curier să ridice laptopul de la tine.

  Nota. Ambalarea produsului este foarte importantă, asigură-te că laptop-ul tău va fi transportat în condiții de siguranță și că ai ambalat corespunzător produsul.

  De ce să alegi service-ul Depanare Laptop sector 6?

  🔍 Avem o experiență de peste 15 ani cu o echipă de tehnicieni experimentați. Depanare Laptop îți oferă soluții profesionale pentru o gamă largă de probleme – de la înlocuirea componentelor defecte, până la optimizarea software și recuperarea datelor.

  🛡️ Garanție de 3 luni pentru orice reparație. Toate reparațiile noastre vin cu o garanție, asigurându-te că primești nu doar calitate, ci și pacea minții.

  ⏰ Servicii Rapide și Eficiente. Oferim reparații pentru laptopuri în Sector 6 cu o rapiditate remarcabilă – în 24/48 de ore sau chiar pe loc, în funcție de complexitatea problemei.

  🌐 Reparații pentru orice laptop din țară. Chiar dacă suntem localizați în București, nu lăsăm distanța să fie un obstacol. Poți trimite laptopul prin curier rapid din orice colț al țării, iar în maximum 24 de ore de la recepție, îți vom comunica diagnosticul și estimarea costurilor reparației.

  🔎 Diagnostic Gratuit și transparent. În momentul sosirii în service, specialiștii noștri îți vor oferi pe loc un diagnostic preliminar gratuit, determinând cu exactitate problemele și costul reparației. Costurile sunt stabilite clar de la început, fără surprize sau costuri ascunse. Dacă pe parcurs sunt identificate alte probleme, vei fi informat telefonic și vom proceda la reparații doar cu acordul tău.

  Serviciile noastre

  • Diagnosticare Gratuită. Începem cu o analiză amănunțită pentru a identifica problema, fără costuri ascunse.
  • Reparații Hardware și software. De la ecrane sparte și baterii uzate, la probleme de sistem și erori software, avem soluțiile de care ai nevoie.
  • Upgrade-uri. Îmbunătățește performanța laptopului tău cu memorii RAM, SSD și alte componente compatibile cu laptopul tău.
  • Curățare laptop. Fiecare laptop necesită întreținere regulată pentru a funcționa la parametri optimi, iar curățarea internă și înlocuirea pastei termoconductoare pentru procesor și chipset-uri sunt esențiale în acest proces. Beneficiați acum de promoția noastră de curățare a laptopurilor, indiferent de model, și evitați potențialele defecte generate de supraincălzire.
  • Instalare sistem de operare. Experimentați cea mai fluidă și sigură versiune a sistemului de operare Windows, instalată de profesioniștii noștri. Acest serviciu asigură că laptopul sau calculatorul tău funcționează optim, cu toate update-urile și driverele necesare pentru performanță maximă.
  • Reparații carcase. Deteriorările exterioare nu numai că afectează aspectul laptopului tău, dar pot și expune componentele interne riscurilor. Oferim servicii de reparare a carcasei pentru a readuce aspectul estetic și pentru a asigura protecția adecvată a componentelor tale vitale.
  • Înlocuire mufe de alimentare. Problemele cu încărcarea laptopului tău pot fi adesea atribuite unei mufe de alimentare defectuoase. Serviciul nostru de înlocuire a mufei de alimentare restabilește conectivitatea și asigură că dispozitivul tău primește energia necesară funcționării fără întreruperi.

  Serviciile noastre

  • Reparație chip grafic sau placă video laptop. O placă video defectă sau probleme cu chipul grafic pot afecta grav performanța vizuală a laptopului tău. Experții noștri pot diagnostica și repara aceste probleme.
  • Rescriere BIOS. Actualizează sau recuperează funcționalitatea BIOS-ului laptopului tău pentru a asigura că hardware-ul funcționează în concordanță perfectă cu software-ul. Acest serviciu poate rezolva diverse probleme de bootare sau de recunoaștere a hardware-ului.
  • Reparație placă de sunet laptop. Dacă te confrunți cu probleme audio, serviciul nostru de reparații a plăcii de sunet poate reda claritatea și calitatea audio pierdută.
  • Înlocuire Touchpad laptop. Un touchpad defectuos poate îngreuna navigarea eficientă. Înlocuim touchpad-uri uzate sau defectuoase, restabilind controlul precis și răspunsul rapid al cursorului.
  • Înlocuire balamale laptop. Balamalele stricate sau slăbite pot face ca ecranul laptopului tău să fie instabil. Oferim servicii de înlocuire a balamalelor pentru a asigura suportul stabil și sigur al ecranului tău.
  • Recuperări de date. Pierderea datelor poate fi devastatoare. Specialiștii noștri în recuperarea datelor pot salva documente importante, fotografii și alte fișiere de pe hard disk-uri defecte sau corupte, redându-ți accesul la informațiile vitale.
  • Înlocuire tastaturăl. Tastele uzate sau defecte pot împiedica introducerea eficientă a datelor. Înlocuirea tastaturii laptopului tău îți poate îmbunătăți semnificativ productivitatea și confortul la scriere.
  • Protecția împotriva software-ului rău intenționat este esențială pentru siguranța datelor tale. Serviciul nostru de devirusare elimină malware-ul și asigură că sistemul tău este curat și protejat.

  Produse adaugate recent

  Original

  Calitate garantata

  Suport

  0721.540.658

  Solutionare

  Cât mai rapida

  Garantie

  La orice reparatie

  Diagnosticare

  Pe loc si gratuita

  Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam