Tastaturi laptop

La DepanareLaptop, găsiți tastaturi pentru laptop originale, cu montaj profesional asigurat în service și o garanție de 12 luni pentru fiecare produs.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Găsește tastatura perfectă pentru laptopul tău

Înlocuirea tastaturii laptopului tău este o necesitate atunci când tastele devin nereactive sau când vrei să îmbunătățești experiența de scriere. La DepanareLaptop, oferim o gamă largă de tastaturi pentru orice model de laptop, asigurându-ne că fiecare client găsește soluția ideală pentru nevoile sale. Iată cum poți alege corect și la ce să fii atent:

Cum să alegi tastatura potrivită pentru laptopul tău

Verifică Compatibilitatea

Primul și cel mai important pas este să te asiguri că tastatura pe care o alegi este compatibilă cu modelul tău de laptop. Fiecare laptop are o tastatură specifică, proiectată pentru a se potrivi cu designul și configurația sa unică.

  • Modelul laptopului. Verifică modelul exact al laptopului tău. Această informație se găsește de obicei pe partea de jos a laptopului sau în manualul de utilizare.
  • Codul tastaturii. Uneori, pe partea din spate a tastaturii vei găsi un cod specific. Acesta este cel mai precis mod de a identifica tastatura de care ai nevoie.

Garanție și servicii la DepanareLaptop

  • Garantie de 12 Luni. Toate tastaturile originale achiziționate de la DepanareLaptop beneficiază de o garanție de 12 luni.
  • 3 Luni Garanție la Montaj: Oferim, de asemenea, 3 luni garanție pentru serviciul de montaj, efectuat de tehnicienii noștri profesioniști. Aceasta este o garanție a calității serviciului și a faptului că tastatura ta va funcționa perfect în tot acest timp.

Recomandăm montarea tastaturii de către tehnicienii noștri specializați pentru a evita orice risc de deteriorare a laptopului și pentru a asigura funcționarea optimă a tastaturii noi.