În conformitate cu Ordonanța O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

SC 85 FAN PREST SRL vă oferă posibilitatea de a returna produsele în termen de 15 de zile calendaristice. Vă rugăm să faceți o returnare doar după o anunțare în prealabil la adresa de email: depanare@depanarelaptop.ro sau la numărul de telefon: 0721.540.658.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigilate.
  • Produse sparte sau cu defecte/urme de utilizare.
  • Produse care au fost deja montate.

Procedura de rambursare sau retur:

Pentru rambursarea banilor în cazul în care ați avut probleme cu un produs sau mai multe, vă rugăm să ne trimiteți un mail pe adresa: depanare@depanarelaptop.ro, cu poze în care să apară problema produsului. Returnarea sumei se va face în maxim 14 zile lucrătoare de la primirea solicitării de rambursare.

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să anunțați în prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisă sau verbală prin una din următoarele modalități:

Completând formularul de retur.

La adresa de email: depanare@depanarelaptop.ro
La numărul de telefon: 0721.540.658
Prin curier sau orice altă modalitate de transport la adresa: Calea Vitan, nr 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, Bucuresti cod postal: 031299

Suma achitată inițial de client va fi rambursată în 14 zile lucrătoare de la primirea integrală a coletului de retur la sediul SC 85 FAN PREST SRL.

Din această sumă se vor reține taxele de transport aferente returului. Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de către client.

Colet returnat fără anunț în prealabil:

În cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

În situația în care un colet care a fost expediat de SC 85 FAN PREST SRL nu este acceptat de către destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact (telefon, email, chat support, etc.), se vor dispune următoarele măsuri:

În contul de client va rămâne activă doar modalitatea de plată online cu cardul pentru următoarele comenzi plasate.

SC 85 FAN PREST SRL va încerca întotdeauna să rezolve orice sesizare pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În acest sens, vă punem la dispoziție adresa de email spre care puteți direcționa orice sesizare sau reclamație, la care vă vom răspunde în maxim 10 zile calendaristice: depanare@depanarelaptop.ro și numărul de telefon 0721540658(inclusiv whatsapp).

Atentie : nu expediati produsul inainte de a avea acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a societatii

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.