Ai nevoie de o instalare de Windows ?

Dorești să instalezi un sistem de operare Windows sau Linux? Vino cu laptopul sau calculatorul tău în sediul DepanareLaptop și te vom ajuta cu tot ce este necesar.

Când laptopul tău are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

Contact echipa DepanareLaptop

Instalare Windows

Dacă tocmai ți-ai achiziționat un laptop sau un calculator nou și ai nevoie să instalezi un sistem de operare, DepanareLaptop.ro este soluția perfectă pentru tine. Indiferent că preferi Windows 7, 8, 10, 11 sau un sistem de operare Linux, specialiștii noștri sunt pregătiți să te ajute. Înțelegem importanța unui sistem de operare stabil și eficient, motiv pentru care oferim instalări doar cu software licențiat, asigurându-te că vei beneficia de toate actualizările și suportul necesar pentru o performanță optimă.

Vino în sediul DepanareLaptop.ro pentru a beneficia de expertiza tehnicilor noștri. Procesul de instalare este rapid și eficient, astfel încât să te poți bucura de noua ta achiziție fără întârziere. Pe lângă instalarea sistemului de operare, te putem ajuta și cu configurarea inițială, instalarea driverelor necesare și optimizarea sistemului pentru a asigura cea mai bună performanță posibilă a dispozitivului tău.

Alege DepanareLaptop.ro pentru o experiență fără griji și un start excelent cu noul tău echipament!

Discută acum cu un specialist!

Ce sisteme de operare puteți instala la DepanareLaptop?

  • Instalare Windows cu Licență a Clientului – Echipa noastră este specializată în instalarea versiunilor Windows 7, 8, 10 și 11, folosind licența furnizată de client. Procesul include configurarea inițială și instalarea driverelor necesare pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului.
  • Instalare Linux – Pentru utilizatorii care preferă un sistem de operare open-source, oferim instalarea diverselor distribuții Linux. Acest serviciu este ideal pentru cei care doresc stabilitate, securitate și flexibilitate în utilizarea resurselor hardware.
  • Instalare Windows cu salvare date – Înțelegem importanța datelor tale personale. Oferim servicii de instalare a sistemului de operare Windows, asigurându-ne că toate datele tale sunt păstrate în siguranță pe parcursul procesului. Acest serviciu este vital pentru cei care doresc să actualizeze sistemul de operare fără a pierde informații importante.
  • Clonare Windows – Dacă ai nevoie să clonezi sistemul de operare existent pe un nou hard disk sau SSD, echipa noastră poate realiza acest proces eficient. Clonarea este utilă atunci când vrei să upgradezi dispozitivul de stocare fără a reinstala întregul sistem și aplicațiile.

Fiecare dintre aceste servicii este desfășurat cu atenție la detalii, asigurându-te că instalația este realizată corect și că sistemul tău este optimizat pentru performanță. La DepanareLaptop, ne angajăm să oferim soluții profesionale și personalizate pentru fiecare client, garantând satisfacție și fiabilitate.

Intrebari și răspunsuri! 

Da, poți face upgrade la Windows 11 dacă sistemul tău îndeplinește cerințele de sistem necesare, inclusiv suport pentru TPM 2.0 și Secure Boot. Microsoft oferă un instrument gratuit, PC Health Check App, pentru a verifica compatibilitatea.

Fișierele tale ar trebui să fie păstrate în siguranță în timpul procesului de upgrade, dar este recomandat să faci o copie de siguranță înainte de a începe instalarea.

Da, ai o perioadă de 10 zile după upgrade pentru a te întoarce la Windows 10, păstrându-ți fișierele și datele transferate.

Windows 11 este cel mai nou sistem de operare.

Prețul instalării pleacă de la 100 lei (nu include prețul licenței).

Instalarea de Windows se face în aceeași zi, însă există situații când clienții vin la sfârșit de program, astfel instalarea se va face în ziua următoare.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam