Servicii profesionale de curățare și înlocuire pasta termoconductoare PS4, PS4 PRO, PS5, PS5 PRO, XBOX

Cea mai eficientă metodă de a vă menține consola în condiții optime este să o curățați cel puțin o dată pe an. Vino în sediul DepanareLaptop și te vom ajuta cu o curățare profesională pentru PS4, PS4 PRO, PS5, PS5 PRO, XBOX

Contact rapid

De ce aveți nevoie de curățare regulată pentru PS4, PS4 PRO și PS5?

Ignorarea acestei activități poate cauza acumularea de praf în interiorul dispozitivului, provocând deteriorări și posibile reparații costisitoare. În special, sistemul de răcire al PS4 necesită atenție constantă, deoarece funcționarea corespunzătoare a acestuia influențează direct durata de viață a echipamentului dvs. de gaming.

Sistemul de răcire al consolelor este proiectat astfel încât o cantitate mare de praf pătrunde în interior prin orificiile de ventilație. În timp, acumularea de praf poate conduce la o funcționare defectuoasă a ventilatorului și chiar la necesitatea înlocuirii acestuia.

Principalele semnale care indică necesitatea curățării consolei dumneavoastră sunt prezența unui zgomot neobișnuit în timpul funcționării sale și supraîncălzirea carcasei consolei. Acestea sugerează probleme legate de sistemul de răcire și, posibil, necesitatea înlocuirii pastei termice.

Curățare Profesională PS4, PS4 PRO, PS5, PS5 PRO, XBOX

La centrul nostru de service, oferim servicii profesionale de curățare a consolei PS4, PS4 PRO, PS5, PS5 PRO, XBOX pentru a elimina praful acumulat în interiorul acestora. O curățare regulată este esențială pentru a prelungi durata de viață a consolei dvs. de jocuri.

Procesul nostru de curățare profesională include:

  • Dezasamblare: Dezasamblăm cu atenție consola pentru a ne asigura că nu există praf în interior.
  • Curățare: Fiecare componentă este curățată de un specialist, utilizând echipamente moderne.
  • Înlocuire pasta termoconductoare (dacă este necesar): Dacă pasta termică este uzată, vom sugera și vom realiza înlocuirea acesteia pentru a asigura o funcționare optimă a consolei.
  • Reasamblare și testare: După curățare și eventuale reparații, reasamblăm consola și o testăm pentru a ne asigura că funcționează perfect.

Vă asigurăm că, urmare a unei curățări profesionale, PlayStation-ul dumneavoastră se va întoarce la performanța sa inițială. Prin curățări periodice, ne angajăm să menținem funcționarea optimă a consolei dvs. pentru anii următori.

Suntem la dispoziția dvs. pentru orice detalii suplimentare sau pentru a programa o intervenție.

Nu ezitați să ne contactați.

Intrebari? Daca raspunsul nu e mai jos contacteaza-ne.

Frecvența curățării depinde de mediul în care este utilizată consola. În general, este recomandat să cureți exteriorul consolei cel puțin o dată pe lună și interiorul acesteia cel puțin o dată pe an. Dacă locuiești într-o zonă cu mult praf sau ai animale de companie, ar putea fi necesar să o cureți mai des.

Pentru curățarea exteriorului, ai nevoie de o cârpă moale, uscată sau ușor umedă. Nu folosi solvenți sau detergenți agresivi. Pentru interior, este util un kit de șurubelnițe adecvat pentru deschiderea consolei, o perie antistatică, aer comprimat și eventual alcool izopropilic pentru curățarea contactelor.

Folosește o cârpă moale pentru a șterge praful și amprentele. Dacă este necesar, umezește ușor cârpa cu apă sau cu o soluție de curățare specială pentru electronice. Evită să lași lichidele să intre în orificii sau porturi.

Deschide carcasa consolei folosind uneltele adecvate. Folosește aer comprimat pentru a îndepărta praful din interior, având grijă să păstrezi recipientul la o distanță sigură de componentele interne pentru a evita umiditatea excesivă. Cu o perie antistatică, poți îndepărta praful de pe componentele mai delicate. Alcoolul izopropilic poate fi folosit pentru a curăța zonele cu reziduuri aderente, aplicându-l cu o cârpă antistatică.

Nu este recomandat să folosești un aspirator obișnuit pentru că poate genera electricitate statică care poate deteriora componentele electronice. Aerul comprimat este mult mai sigur și eficient pentru această sarcină.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam