Nu îți funcționează internetul pe laptop ?

Vino la DepanareLaptop și îți înlocuim modulul WiFi pentru laptopul tău.

Când laptopul tău are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

Contactează echipa DepanareLaptop

Schimbarea modulului WiFi pentru laptop la DepanareLaptop

La DepanareLaptop, înțelegem cât de esențială este o conexiune la internet stabilă și rapidă, fie că lucrați de acasă, studiați sau pur și simplu navigați pe internet. De aceea, oferim servicii profesionale pentru schimbarea modulului WiFi al laptopului dumneavoastră, asigurându-vă că stați conectat fără întreruperi.

Când este necesară schimbarea modulului WiFi?

Schimbarea modulului WiFi poate fi necesară din mai multe motive, inclusiv:

  • Conexiuni instabile sau pierderea frecventă a semnalului WiFi.
  • Viteze reduse de internet, chiar și atunci când alte dispozitive funcționează normal.
  • Imposibilitatea de a detecta rețelele WiFi sau de a se conecta la acestea.
  • Deteriorarea fizică a modulului WiFi actual, datorită unui impact sau uzurii.

Sună acum!

Procesul de înlocuire: 

  • Diagnosticare – Efectuăm o evaluare completă a laptopului pentru a confirma că problema este legată de modulul WiFi și nu de alte componente sau setări software.
  • Selecție Componente – Selectăm un modul WiFi compatibil și de înaltă calitate, adaptat specificațiilor laptopului dumneavoastră și nevoilor de utilizare.
  • Instalare – Tehnicienii noștri calificați vor instala cu grijă noul modul, asigurându-se că acesta este integrat corect și funcționează la parametri optimi.
  • Testare – După instalare, efectuăm teste ample pentru a verifica stabilitatea conexiunii, viteza și capacitatea de a menține o conexiune constantă.
  • Consultanță și Suport – Oferim sfaturi pentru optimizarea utilizării WiFi și asistență continuă în cazul în care întâmpinați alte probleme.

Alegând DepanareLaptop pentru schimbarea modulului WiFi, beneficiați de expertiza tehnicilor noștri, folosirea pieselor de înlocuire de înaltă calitate și garantia unui serviciu client excepțional. Ne dedicăm să vă oferim soluții rapide și eficiente, pentru ca dumneavoastră să vă puteți relua activitățile online fără întârziere.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o intervenție, vă invităm la sediul nostru. La DepanareLaptop, suntem aici să vă asigurăm că tehnologia dvs. funcționează perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Intrebari și răspunsuri! 

Un modul WiFi este o componentă hardware internă a laptopului care permite dispozitivului să se conecteze la rețele wireless. Acesta funcționează prin emiterea și recepționarea semnalelor radio, permitând schimbul de date între laptop și routerul sau punctul de acces WiFi.

Puteți verifica funcționarea modulului WiFi verificând dacă laptopul detectează rețelele wireless disponibile. Dacă nu detectează nicio rețea sau conexiunea este instabilă în timp ce alte dispozitive funcționează normal, este posibil să existe o problemă cu modulul WiFi.

Există mai multe motive pentru care un laptop poate pierde conexiunea WiFi, inclusiv interferențele semnalului, problemele cu driverul WiFi, setările greșite ale sistemului, deteriorarea fizică a modulului WiFi, sau chiar probleme legate de routerul wireless.

Da, în multe cazuri, modulul WiFi al unui laptop poate fi înlocuit sau upgradat. Acest lucru depinde de modelul laptopului și de accesibilitatea modulului. Un modul mai nou poate oferi o conexiune mai rapidă și mai stabilă.

Când alegeți un modul WiFi, trebuie să considerați compatibilitatea cu laptopul, suportul pentru standardele curente WiFi (cum ar fi 802.11ac sau 802.11ax), frecvența suportată (2.4 GHz sau 5 GHz), și funcțiile suplimentare cum ar fi suportul pentru Bluetooth, dacă este necesar.

Problemele legate de driverul modulului WiFi pot fi rezolvate prin actualizarea sau reinstalarea driverului. Puteți descărca cel mai recent driver de pe site-ul producătorului laptopului sau folosind un instrument de actualizare a driverelor.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam