Upgradeză viteza laptop-ului sau PC-ului tău!

Vrei mai multă memorie RAM pentru laptopul sau calcualtorul tău?  Adu-l în sediul DepanareLaptop și te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție de upgrade pentru dispozitivul tău.

Când laptopul tău are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

Contact echipa DepanareLaptop

Upgrade memorie RAM

Memoria RAM este un factor crucial în determinarea performanței unui laptop. Un sistem care se confruntă cu întârzieri sau este lent în executarea aplicațiilor poate beneficia semnificativ de pe urma unui upgrade al memoriei RAM. Extinderea capacității RAM permite laptopului să gestioneze mai eficient și mai rapid mai multe aplicații deschise simultan, facilitând lucrul cu fișiere de dimensiuni mai mari și îmbunătățind experiența de utilizare globală. Prin adăugarea de module RAM suplimentare sau înlocuirea celor existente cu unele de capacitate mai mare, îți vei optimiza laptopul pentru a răspunde mai bine cerințelor de multitasking și pentru a accelera procesele, rezultând într-o performanță îmbunătățită a sistemului.

Sună acum!

Beneficiile unui upgrade de memorie

Upgrade-ul de memorie RAM aduce numeroase beneficii care îmbunătățesc performanța generală a laptopului tău prin permiterea deschiderii simultane a mai multor aplicații fără a încetini sistemul acest lucru este ideal pentru multitasking intensiv și îmbunătățește semnificativ eficiența la lucrul cu software-uri care consumă multe resurse cum ar fi editarea video sau grafica 3D de asemenea o cantitate mai mare de RAM reduce timpul de încărcare al programelor și al sistemului de operare ceea ce înseamnă că vei petrece mai puțin timp așteptând ca aplicațiile să se încarce și mai mult timp lucrând eficient în plus upgrade-ul de RAM poate extinde viața utilă a laptopului tău făcându-l mai compatibil cu noile software-uri care apar pe piață și care pot necesita mai multă memorie pentru a funcționa optim.

Intrebari și răspunsuri! 

Memoria RAM (Random Access Memory) este un tip de memorie volatilă utilizată în computere și alte dispozitive electronice pentru a stoca temporar datele necesare procesorului pentru executarea aplicațiilor și a sistemului de operare. Este esențială pentru funcționarea rapidă și eficientă a oricărui sistem computerizat.

Este crucial să verifici specificațiile plăcii de bază ale laptopului tău pentru a vedea dacă suportă adăugarea de RAM suplimentar. Informațiile necesare pot fi de obicei găsite în manualul de utilizare al laptopului sau pe site-ul producătorului. De exemplu, unele laptopuri au limitări de la producător cu privire la cantitatea maximă de RAM pe care o poți adăuga.

Da, poți folosi module de la diferiți producători, dar trebuie să te asiguri că frecvențele și latențele sunt compatibile. Dacă modulele au frecvențe diferite, ele vor funcționa la frecvența celei mai lente module.

De obicei nu, mai ales pentru laptopurile care au sloturi accesibile pentru RAM și HDD. Totuși, în cazul dispozitivelor cu componentele integrate, deschiderea și modificarea acestora poate duce la pierderea garanției​.

Adăugarea de memorie RAM poate îmbunătăți performanța generală a laptopului, facilitând multitasking-ul și procesarea mai rapidă a datelor. Aceasta este deosebit de utilă pentru aplicații care necesită o cantitate mare de memorie, cum ar fi editarea video sau jocurile​.

Este important să verifici compatibilitatea cu placa de bază și să alegi memoria cu latența și frecvența potrivite pentru nevoile tale. Frecvențele mai mari și latențele mai mici pot oferi performanțe mai bune, dar trebuie să găsești un echilibru între aceste caracteristici​.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam