INTREBARI?
Daca raspunsul nu e mai jos contacteaza-ne.

Curiozitatea ta nu a găsit încă răspunsul pe care îl cauți? Hai să ne ajutăm să descoperim împreună! Dacă nu găsești ceea ce cauți mai jos, nu ezita să ne contactezi pentru asistență personalizată.

Contact rapid

Intrebari? Daca raspunsul nu e mai jos contacteaza-ne.

R: Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv reparatii hardware și software, înlocuirea componentelor defecte, upgrade-uri de memorie și stocare, curățări interne, instalări de sisteme de operare, recuperări de date, curățare console PS4, PS5, XBOX și multe altele.

R: Nu este necesară programarea, doar trebuie să te asiguri ca ajungi în sediul Depanare Laptop în orele de program.

R: Da, oferim un diagnostic primar gratuit și fără obligații pentru toate laptopurile și calculatoarele aduse în service-ul nostru. Diagnosticul amănunțit costă 100 de lei dacă nu se repară la noi, dar această sumă va fi anulată dacă alegi ca reparația să fie făcută în cadrul service-ului nostru.

R: Timpul necesar pentru o reparație variază în funcție de complexitatea problemei, dar ne străduim să finalizăm majoritatea reparațiilor în aceeași zi sau în maxim 24-48 de ore. Dar sunt și cazuri speciale, atunci cand piesele pentru reparație nu se află în stocul nostru, aceste pot fi comandate din surse externe și livrarea se poate face chiar și în 30-60 de zile.

R: Da, toate reparațiile efectuate de Depanare Laptop vin cu o garanție de minimum 3 luni.

R: Da, dispunem de echipamente și software specializat pentru a recupera date de pe dispozitive de stocare defecte sau corupte.

R: Da, efectuăm înlocuirea ecranelor sparte sau defecte pentru toate mărcile și modelele de laptopuri.

R: Dacă laptopul tău este considerat ireparabil, îți vom oferi consultanță privind cele mai bune opțiuni de înlocuire și vom putea chiar să transferăm datele pe un nou dispozitiv, dacă este posibil.

R: Principalul nostru domeniu de expertiză este repararea laptopurilor, dar oferim și servicii limitate pentru calculatoare desktop, console, servere etc.

R: Costul înlocuirii tastaturii variază în funcție de modelul laptopului și disponibilitatea pieselor de schimb. Vă rugăm să ne contactați pentru un estimat precis.

R: Da, realizăm upgrade-uri de software, inclusiv instalări de sisteme de operare, actualizări de drivere și instalări de software de securitate.

R: Dacă identificăm alte probleme în timpul reparației, te vom contacta imediat pentru a discuta despre opțiunile disponibile și a obține aprobarea ta înainte de a continua.

R: Da, oferim servicii complete de devirusare, inclusiv eliminarea malware-ului și a virusilor, precum și instalarea soluțiilor de securitate pentru prevenirea infecțiilor viitoare.

R: Da, în majoritatea cazurilor, memoria RAM a laptopului poate fi upgradată. Contactează-ne cu modelul exact pentru a verifica compatibilitatea și opțiunile disponibile.

R: Da, putem înlocui bateriile pentru majoritatea mărcilor și modelelor de laptopuri. Disponibilitatea bateriei depinde de modelul specific al laptopului tău.

R: Echipa noastră te va ține la curent prin telefon sau email cu orice actualizări importante pentru laptopul tău.

R: Da, oferim servicii de curățare internă pentru a elimina praful și alte reziduuri, prevenind astfel supraincălzirea și potențialele deteriorări.

R: Da, la Depanare Laptop putem înlocui o gamă largă de componente hardware interne, inclusiv plăci de sunet, plăci de rețea, și multe altele, în funcție de necesitățile și modelul laptopului tău.

R: Deși este preferabil să aduci laptopul împreună cu adaptorul său de alimentare pentru a ne asigura că putem efectua toate testele necesare, putem efectua diagnosticarea și fără acesta.

R: Acceptăm o varietate de metode de plată, inclusiv numerar, card de debit/credit, și transfer bancar.

R: Eforturile noastre de reparație se concentrează pe o gamă largă de modele, inclusiv laptopuri mai vechi. Totuși, disponibilitatea pieselor de schimb poate fi limitată pentru modelele învechite.

R: Da, problemele de supraîncălzire sunt adesea cauzate de blocarea ventilațiilor sau de o pastă termoconductoare veche. Oferim servicii de curățare și înlocuire a pastei termoconductoare pentru a remedia aceste probleme.

R: În cazuri rare, când piesele necesare nu sunt disponibile, vom căuta soluții alternative sau vom recomanda înlocuirea dispozitivului, oferindu-ți cele mai bune opțiuni posibile.

R: Tratăm cu cea mai mare grijă integritatea datelor tale. În majoritatea cazurilor, datele rămân neschimbate, dar recomandăm întotdeauna să ai un backup al datelor importante înainte de reparație.

R: În prezent, serviciile noastre sunt oferite exclusiv în locația service-ului „Depanare Laptop”. Totuși, oferim opțiuni flexibile pentru predare și ridicare, inclusiv posibilitatea de expediere prin curierat.

R: Da, echipa noastră de tehnicieni calificați are experiență în repararea unei game largi de mărci și modele de laptopuri, inclusiv cele mai populare și unele mai puțin cunoscute.

R: La „Depanare Laptop”, ne mândrim cu transparența, profesionalismul și calitatea serviciilor noastre. Tehnicienii noștri sunt profesioniști certificați, iar toate reparațiile sunt efectuate cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, garantând satisfacția ta totală.

R: Programul „Depanare Laptop” este de Luni până Vineri de la 09:00 la 18:00. Sâmbătă și duminică este închis. În perioada sărbătorilor programul poate să difere.

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam