Ai un calculator/pc defect sau ai nevoie de o îmbunătățire?

Oferim servicii complete de diagnosticare PC, inclusiv verificarea tuturor componentelor sistemului, înlocuirea elementelor defecte și instalarea altora no

Calculatorul tău are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

Contactează echipa DepanareLaptop

Servicii de reparații calculatoare

În majoritatea situațiilor, adică în aproximativ 90% din cazuri, repararea unui calculator include următoarele activități:

  • Reinstalarea sistemului de operare;
  • Curățarea internă a calculatorului, inclusiv îndepărtarea prafului și schimbarea pastei termice;
  • Înlocuirea sursei de alimentare;
  • Schimbarea plăcii video;
  • Înlocuirea memoriei RAM;
  • Upgrade-ul de la HDD la SSD;
  • Instalarea driverelor necesare și configurarea dispozitivelor periferice;
  • Configurarea și instalarea softurilor necesare.

În medie, timpul de eliminare a defectelor nu durează mai mult de două ore, chiar dacă este necesară înlocuirea componentelor. Așa că te așteptăm în service-ul nostru și îți vom oferi cele mai bune soluții pentru calculatorul tău.

Sună acum!

Curățarea calculatorului de praf 

Dacă observi că PC-ul tău începe să se închidă sau să repornească neașteptat, iar ecranele albastre apar tot mai des, este posibil să fie necesară o curățare de praf. Această situație este adesea însoțită de ventilatoarele procesorului și ale plăcii video care funcționează la capacitate maximă chiar și pentru sarcini ușoare, ceea ce indică o supraîncălzire din cauza acumulării de praf.

Curățarea pare simplă la prima vedere: deschizi carcasa și folosești un aspirator pentru a elimina praful. Cu toate acestea, procesul include mai multe detalii fine ce trebuie considerate pentru a asigura o întreținere adecvată și sigură a componentelor interne. Printre acestea se numără alegerea corectă a grosimii aplicării pastei termice pe procesor și selectarea adecvată a tampoanelor termice pentru diferite componente care necesită disipare termică.

Mai mult, este esențial să utilizezi unelte specializate. De exemplu, deschiderea carcasei unui laptop nu este doar o chestiune de scoatere a câtorva șuruburi, ci necesită folosirea unor șurubelnițe specifice și instrumente de precizie pentru a evita deteriorarea carcasei sau a componentelor sensibile. Această atenție la detalii asigură că întreținerea se face în siguranță și că sistemul va funcționa optim post-intervenție.

Îți construim un calculator de la 0

Asamblarea personalizată a unui computer prezintă numeroase avantaje, oferind posibilitatea economisirii de bani prin selectarea hardware-ului optim, necesar pentru soluționarea cerințelor specifice, o performanță superioară în comparație cu laptop-urile și flexibilitatea de a face upgrade-uri ulterioare. Totuși, configurarea unui PC poate fi complicată, existând multe variabile de luat în considerare, ceea ce face ușor de comis greșeli în alegerea componentelor adecvate.

Pentru a vă asigura că PC-ul construit va funcționa la capacitate maximă și va răspunde precis nevoilor dumneavoastră, vă recomandăm să apelați la serviciile echipei DepanareLaptop. Un specialist din cadrul echipei noastre va evalua nevoile și bugetul dumneavoastră, alegând cu grijă componentele care oferă cel mai bun raport calitate-preț, totul pentru ca dumneavoastră să beneficiați de un sistem eficient și bine optimizat. Contactând un specialist, veți evita capcanele comune în configurarea PC-ului și veți avea siguranța că investiția dumneavoastră este una rentabilă.

În procesul de căutare a componentelor pentru un viitor PC, un tehnician ia în considerare următoarele puncte:

— compatibilitatea procesorului cu placa de bază;

— puterea de alimentare;

— volumul, frecvența, sincronizarea RAM;

— Capacitate HDD/SSD în funcție de nevoile clientului;

— utilizarea unei plăci video discrete sau integrate.

Eliminarea virușilor

Dacă ați observat că PC-ul dvs. funcționează mai lent decât de obicei, imaginea de fundal a dispărut, aplicațiile se lansează neașteptat sau desktopul este înlocuit de notificări despre fișiere blocate, este posibil să aveți de-a face cu un virus. Aceste simptome indică faptul că sistemul dvs. Windows necesită o intervenție rapidă și profesionistă pentru eliminarea malware-ului.

La DepanareLaptop.ro, înțelegem riscurile asociate cu încercările de curățare a virușilor fără expertiză și uneltele adecvate. Intervențiile neautorizate pot agrava problema, existând riscul pierderii definitive a datelor valoroase, precum documente, fotografii și videoclipuri personale. Prin urmare, recomandăm să vă adresați specialiștilor noștri, care sunt echipați cu software avansat de securitate și au experiența necesară pentru a asigura o curățare eficientă și sigură a sistemului dvs., protejându-vă astfel datele importante. Contactați-ne pentru asistență rapidă și profesionistă.

Intrebari și răspunsuri! 

Durata unei reparații de computer variază în funcție de complexitatea problemei. Reparații simple, cum ar fi înlocuirea unei componente defecte sau reinstalarea sistemului de operare, pot dura câteva ore. Însă problemele mai complexe, cum ar fi recuperarea datelor sau repararea unei plăci de bază avariate, pot necesita câteva zile.

Depinde de vechimea și starea computerului, precum și de costul componentelor de înlocuit. Dacă repararea depășește 50% din costul unui computer nou echivalent, adesea se recomandă achiziția unui model nou. Totuși, pentru probleme minore, repararea este de obicei mai economică.

Multe reparații, precum curățarea de praf sau reinstalarea sistemului de operare, pot fi efectuate la domiciliu. Totuși, pentru probleme mai complexe, cum ar fi înlocuirea unei plăci de bază sau repararea unui laptop, este recomandat să apelați la un service specializat, unde tehnicienii dispun de unelte și expertiză adecvată.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam