REPARATII / SERVICE LAPTOP TOSHIBA

Ai un laptop Toshiba și ai probleme cu el ?

Efectuăm reparații pentru orice tip de laptop Toshiba. Adu-l la sediul Depanare Laptop și te putem ajuta cu înlocuire display, înlocuire tastatura, înlocuire modul WiFi, înlocuire mufă alimentare, înlocuire balamale, upgrade memorie RAM și orice fel de reparație la nivel de placă de bază.

Când laptopul tău Toshiba are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

CONTACTEAZĂ SERVICE LAPTOP TOSHIBA

Cele mai comune probleme la laptopurile TOSHIBA

Laptopurile Toshiba, deși sunt recunoscute pentru robustețea și fiabilitatea lor, nu sunt scutite de probleme tehnice care pot afecta experiența utilizatorilor. Multe dintre aceste probleme sunt comune în industria laptopurilor, iar identificarea și înțelegerea lor poate ajuta în prevenirea și rezolvarea eficientă a acestora.

Una dintre problemele frecvent întâlnite la laptopurile Toshiba este supraîncălzirea. Aceasta apare adesea din cauza acumulării de praf în ventilatoare și pe radiator, ceea ce restricționează fluxul de aer și reduce eficiența răcirii. Supraîncălzirea poate duce la închideri automate ale laptopului, scăderea performanței și, pe termen lung, poate deteriora componentele interne.

Problemele de afișare, cum ar fi ecranele care prezintă pixeli morți, luminozitate fluctuantă sau culori incorecte, sunt și ele destul de întâlnite. Aceste probleme pot apărea din cauza defectelor de la nivelul panoului LCD/LED, a unei conexiuni defectuoase între ecran și placa de bază sau a defecțiunilor plăcii grafice.

Deși aceste probleme pot părea descurajante, multe dintre ele pot fi prevenite sau rezolvate printr-o întreținere regulată, care include curățarea internă a laptopului, actualizarea driverelor și a sistemului de operare, și utilizarea corectă a dispozitivului. Utilizatorii ar trebui să se asigure că laptopul este utilizat în condiții optime, cu o bună ventilație și să evite expunerea la temperaturi extreme sau la umiditate. În cazul în care problemele persistă, este recomandat să consultați un specialist sau un service autorizat pentru reparații profesionale.

Cât de importantă este curățarea unui laptop Toshiba

Curățarea unui laptop Toshiba este foarte importantă pentru funcționarea optimă și durabilitatea acestuia. Iată câteva motive pentru care este esențial să mențineți laptopul curat:

 • Performanță îmbunătățită – Praful și murdăria pot bloca ventilația, ceea ce poate duce la supraîncălzire. Acest lucru poate încetini performanța laptopului și poate chiar provoca daune permanente.
 • Durată de viață prelungită – Menținerea curățeniei laptopului poate prelungi durata de viață a componentelor sale. De exemplu, acumulatorul poate funcționa mai bine și mai mult dacă este ținut curat.
 • Prevenirea problemelor de sănătate – Tastatura și touchpad-ul laptopului pot aduna bacterii și germeni. Prin curățarea regulată a acestora, puteți reduce riscul de a vă îmbolnăvi.
 • Aspect mai bun – Un laptop curat arată mai bine și poate fi mai plăcut de utilizat.

Rețineți că este important să utilizați metodele și produsele de curățare adecvate pentru a evita deteriorarea laptopului. De exemplu, nu utilizați niciodată apă sau soluții de curățare lichide direct pe laptopul Toshiba. În schimb, utilizați o cârpă uscată sau ușor umedă și aer comprimat pentru a îndepărta praful de pe ventilație.

Cu ce vă poate ajuta Service TOSHIBA DepanareLaptop

Service Toshiba DepanareLaptop oferă o gamă extinsă de servicii profesionale pentru întreținerea și repararea laptopurilor, inclusiv:

 • Înlocuirea Display-ului – Ecranul laptopului dvs. este fisurat sau afișează imagini defectuoase? Nu vă faceți griji! Tehnicienii noștri calificați sunt pregătiți să înlocuiască display-ul cu unul nou, garantând aderența la standardul original de rezoluție și calitate a imaginii.
 • Înlocuirea tastaturii – Fie că este vorba de uzură normală, expunere la lichide sau acumularea de murdărie, echipa noastră oferă de la curățări amănunțite până la înlocuirea completă a tastaturii, restabilind funcționalitatea optimă.
 • Înlocuirea bateriei – Redobândiți și mențineți autonomia originală a dispozitivului dvs. Tehnicienii noștri înlocuiesc bateriile uzate pentru a asigura performanța optimă continuă.
 • Reparații ale plăcii de bază – Abordați defecțiunile complexe cu serviciul nostru de reparații ale plăcii de bază. Soluționăm problemele legate de circuitele electrice și chipseturi, folosind tehnici de ultimă oră ce necesită o expertiză tehnică avansată.
 • Reparații ale conectorilor și porturilor – Reparam sau înlocuim conectorii și porturile defecte, inclusiv USB și HDMI, afectate de utilizare intensă sau defecte de fabricație.
 • Îmbunătățirea sistemului de răcire – Asigurați funcționarea eficientă a laptopului dvs. cu serviciile noastre de curățare a ventilatorului, înlocuirea pastei termoconductoare și inspectarea sistemului de răcire pentru a preveni orice supraîncălzire.
 • Recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare – Confruntați cu probleme software sau corupție de date? Oferim soluții eficiente pentru recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare, restabilind sistemul la funcționalitatea optimă.
 • Upgrade-uri de hardware – Experimentați o îmbunătățire semnificativă a performanței cu serviciile noastre de upgrade, inclusiv înlocuirea sau adăugarea de RAM, trecerea de la HDD la SSD și, unde este posibil, upgrade-ul plăcii grafice.

Pentru toate necesitățile de service ale laptopului dvs. Toshiba, echipa noastră de experți este aici pentru a oferi soluții rapide și fiabile. Contactați-ne acum!

Gama de laptopuri Toshiba pe care le reparăm

Toshiba a fost unul dintre cei mai respectați producători de laptopuri, oferind o gamă largă de modele adaptate pentru diferite nevoi, de la dispozitive robuste și fiabile pentru uz corporativ și până la opțiuni accesibile pentru utilizarea de zi cu zi. Deși în ultimii ani Toshiba și-a redus prezența pe piața de laptopuri, marcând un pivot către soluții business și sisteme integrate, iată câteva dintre cele mai reprezentative serii de laptopuri pe care Toshiba le-a oferit:

 • Toshiba Portégé
 • Toshiba Tecra
 • Toshiba Satellite
 • Toshiba Satellite Pro
 • Toshiba Qosmio
 • Toshiba Kirabook
 • Toshiba Chromebook

Intrebari și răspunsuri! 

Curăța sistemul de răcire și asigură o bună ventilație. Te așteptăm în service DepanareLaptop pentru o curățare completă.

Suntem localizați pe Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan.

Acceptăm plata în numerar, cu cardul la sediu, sau prin transfer bancar.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam