REPARATII / SERVICE LAPTOP DELL

Ai un laptop DELL și ai probleme cu el ?

Efectuăm reparații pentru orice tip de laptop DELL. Adu-l la sediul Depanare Laptop și te putem ajuta cu înlocuire display, înlocuire tastatura, înlocuire modul WiFi, înlocuire mufă alimentare, înlocuire balamale, upgrade memorie RAM și orice fel de reparație la nivel de placă de bază.

Când laptopul tău DELL are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

CONTACTEAZĂ SERVICE LAPTOP DELL

Cele mai comune probleme la laptopurile DELL

Laptopurile HP, la fel ca și alte dispozitive electronice, pot întâmpina diferite probleme pe parcursul utilizării lor. Iată o listă cu cele mai comune probleme întâlnite la laptopurile HP:

 • Probleme cu bateria – Bateriile se pot uza sau pot avea o durată de viață scăzută, necesitând înlocuirea sau reîncărcarea frecventă.
 • Supraîncălzirea – Laptopurile HP pot avea tendința de a se supraîncălzi, mai ales dacă sunt utilizate pentru sarcini grele sau sunt plasate pe suprafețe care nu permit o ventilație adecvată.
 • Probleme cu ecranul – Ecranele pot prezenta pixeli morți, luminozitate inegală sau chiar probleme legate de articulația ecranului, care poate deveni slabă sau deteriorată în timp.
 • Probleme la tastatură – Tastaturile pot avea taste care nu răspund sau care se blochează, iar în unele cazuri, lichidul vărsat peste tastatură poate cauza daune majore.
 • Probleme de software – Laptopurile pot avea probleme cu software-ul, inclusiv erori de sistem, actualizări eșuate sau virusi care afectează performanța.
 • Probleme cu porturile de conectare – Porturile USB sau alte porturi de conectare pot deveni nefuncționale sau pot avea conexiuni slabe.
 • Probleme cu hard disk-ul sau SSD-ul – Discurile dure sau SSD-urile pot avea erori, pot fi corupte sau pot avea performanțe reduse, ceea ce afectează viteza generală a laptopului.
 • Probleme cu placa de bază – Defecțiunile plăcii de bază pot fi costisitoare de reparat și pot cauza o varietate de probleme, inclusiv imposibilitatea de a porni laptopul.

Cât de importantă este curățarea unui laptop DELL

Frecvența cu care ar trebui să cureți un laptop variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de mediul în care este utilizat și de tipul de utilizare. Iată câteva recomandări generale:

 • Curățare exterioară: Tastatura, carcasa și ecranul laptopului ar trebui curățate ori de câte ori este necesar, dar cel puțin o dată pe lună pentru a îndepărta praful, murdăria și amprentele. Aceasta menține laptopul curat și igienic.
 • Curățare internă: Praful și alte particule care se acumulează în interiorul laptopului, în special în jurul ventilatoarelor și a sistemului de răcire, ar trebui îndepărtate prin curățare internă cel puțin o dată pe an. Aceasta este esențială pentru a preveni supraîncălzirea și pentru a asigura funcționarea optimă a laptopului.
 • Medii mai prăfuite: Dacă laptopul este utilizat într-un mediu prăfuit sau unde sunt prezenți mulți poluanți (de exemplu, în apropierea unei ferestre deschise sau într-un spațiu industrial), poate fi necesar să efectuezi curățări interne mai frecvente, la fiecare 6 luni.
 • Utilizare intensă: Pentru laptopurile folosite intensiv, cum ar fi cele pentru gaming sau pentru procesare grafică și video, curățările interne pot fi necesare mai des decât o dată pe an pentru a menține performanța și a preveni supraîncălzirea.

În general, este bine să monitorizezi laptopul pentru semne că ar putea avea nevoie de o curățare, cum ar fi zgomotul crescut al ventilatorului sau o reducere a performanței. Menținerea curățeniei laptopului nu numai că îmbunătățește experiența de utilizare, dar și extinde durata de viață a dispozitivului.

Cu ce vă poate ajuta Service DELL DepanareLaptop

Service DELL DepanareLaptop oferă o gamă extinsă de servicii profesionale pentru întreținerea și repararea laptopurilor, inclusiv:

 • Înlocuirea Display-ului – Ecranul laptopului dvs. este fisurat sau afișează imagini defectuoase? Nu vă faceți griji! Tehnicienii noștri calificați sunt pregătiți să înlocuiască display-ul cu unul nou, garantând aderența la standardul original de rezoluție și calitate a imaginii.
 • Repararea sau înlocuirea tastaturii – Fie că este vorba de uzură normală, expunere la lichide sau acumularea de murdărie, echipa noastră oferă de la curățări amănunțite până la înlocuirea completă a tastaturii, restabilind funcționalitatea optimă.
 • Înlocuirea bateriei – Redobândiți și mențineți autonomia originală a dispozitivului dvs. Tehnicienii noștri înlocuiesc bateriile uzate pentru a asigura performanța optimă continuă.
 • Reparații ale plăcii de bază – Abordați defecțiunile complexe cu serviciul nostru de reparații ale plăcii de bază. Soluționăm problemele legate de circuitele electrice și chipseturi, folosind tehnici de ultimă oră ce necesită o expertiză tehnică avansată.
 • Reparații ale conectorilor și porturilor – Reparam sau înlocuim conectorii și porturile defecte, inclusiv USB și HDMI, afectate de utilizare intensă sau defecte de fabricație.
 • Îmbunătățirea sistemului de răcire – Asigurați funcționarea eficientă a laptopului dvs. cu serviciile noastre de curățare a ventilatorului, înlocuirea pastei termoconductoare și inspectarea sistemului de răcire pentru a preveni orice supraîncălzire.
 • Recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare – Confruntați cu probleme software sau corupție de date? Oferim soluții eficiente pentru recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare, restabilind sistemul la funcționalitatea optimă.
 • Upgrade-uri de hardware – Experimentați o îmbunătățire semnificativă a performanței cu serviciile noastre de upgrade, inclusiv înlocuirea sau adăugarea de RAM, trecerea de la HDD la SSD și, unde este posibil, upgrade-ul plăcii grafice.

Pentru toate necesitățile de service ale laptopului dvs. DELL, echipa noastră de experți este aici pentru a oferi soluții rapide și fiabile. Contactați-ne acum!

Gama de laptopuri DELL pe care le reparăm

 • Dell XPS – Această serie este orientată către consumatorii care caută performanță și design de top. Laptopurile Dell XPS sunt bine cunoscute pentru ecranele lor de înaltă rezoluție, margini subțiri și performanțe impresionante, fiind ideale pentru profesioniști și creatori de conținut.
 • Dell Inspiron – Este o linie versatilă destinată utilizatorilor casnici și de afaceri, oferind o gamă largă de modele care echilibrează performanța și costul. Inspiron include atât dispozitive entry-level cât și modele mai avansate, adaptate pentru jocuri sau aplicații multimedia.
 • Dell Latitude – Seria Latitude este destinată mediului de afaceri, oferind durabilitate, securitate și ușurință în administrare. Aceste laptopuri sunt construite pentru a rezista la condiții de utilizare intensă și includ caracteristici de securitate avansate, fiind preferate în mediul corporatist.
 • Dell Precision – Aceste stații de lucru mobile sunt concepute pentru profesioniștii din domeniul ingineriei, designului grafic și alte domenii care necesită putere de calcul mare. Precision oferă componente de top, inclusiv grafică dedicată și procesoare performante, pentru a gestiona aplicații complexe.
 • Dell Alienware – Focalizate pe gaming, laptopurile Alienware sunt cunoscute pentru designul lor distinctiv și capacitatea lor de a rula jocuri la cele mai înalte setări datorită hardware-ului de ultimă generație. Acestea sunt preferate de gamerii care cer cele mai bune performanțe.
 • Dell Vostro – Seria Vostro este destinată afacerilor mici și mijlocii, oferind dispozitive fiabile la prețuri accesibile, cu caracteristici adecvate pentru necesitățile de bază ale unei afaceri.
 • Dell G Series – Este seria dedicată gaming-ului, oferind o alternativă mai accesibilă față de seria Alienware. Laptopurile G Series sunt potrivite pentru gamerii care caută performanță bună la un preț rezonabil.

Intrebari și răspunsuri! 

La DepanareLaptop, reparam o gamă largă de probleme ale laptopurilor Dell, inclusiv probleme de alimentare, probleme cu ecranul (ecran spart, linii pe display, probleme de luminozitate), înlocuirea tastaturii, probleme legate de încărcare, probleme software (reinstalare sistem de operare, eliminare viruși), probleme de supraîncălzire și multe altele.

Da, la DepanareLaptop folosim piese originale Dell pentru reparații, asigurând astfel calitatea și compatibilitatea cu modelul dumneavoastră de laptop.

Timpul de reparație variază în funcție de complexitatea problemei. Reparațiile minore pot fi efectuate în câteva ore, în timp ce problemele mai complexe pot necesita 1-3 zile lucrătoare.

Da, oferim o garanție de 90 de zile pentru toate reparațiile efectuate, ceea ce include atât piesele înlocuite, cât și manopera.

Da, oferim servicii de recuperare de date de pe hard disk-uri defecte, în funcție de starea acestuia și de tipul defecțiunii.

Suntem situati pe Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam