REPARATII / SERVICE LAPTOP ACER

Ai un laptop ACER și ai probleme cu el ?

Efectuăm reparații pentru orice tip de laptop ACER. Adu-l la sediul Depanare Laptop și te putem ajuta cu înlocuire display, înlocuire tastatura, înlocuire modul WiFi, înlocuire mufă alimentare, înlocuire balamale, upgrade memorie RAM și orice fel de reparație la nivel de placă de bază.

Când laptopul tău ACER are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

CONTACTEAZĂ SERVICE LAPTOP ACER

Cele mai comune probleme la laptopurile ACER (din service-ul nostru)

Cele mai frecvente deficiențe întâlnite la laptopurile Acer sunt legate de cipurile hardware, precum placa video și cipul Northbridge. Seria Aspire, inclusiv modelele 5520, 5520g, 7520, și 7520g, este notorie pentru aceste probleme, exacerbate de un sistem de răcire ineficient și probleme de suprăîncălzire a componentelor vizate. Aceste defecțiuni sunt adesea agravate de acumularea de praf, ducând la defecte precum ecranul negru, restarturi frecvente sau nerecunoașterea unității optice.

Problemele cu balamalele sunt destul de comune în rândul utilizatorilor de Acer Extensa 5220, mulți dintre aceștia fiind incapabili să închidă capacul ecranului. Deficiențe structurale duc la blocarea rapidă a balamalelor și la deteriorarea prinderilor din capac sau la fisurarea acestuia în zona balamalelor. Din păcate, costul reparației acestor probleme este semnificativ, având în vedere vechimea și specificațiile limitate ale laptopului, apropiindu-se de valoarea de piață actuală a dispozitivului.

De asemenea, am observat numeroase reclamații legate de durata de viață scăzută a bateriilor la laptopurile Acer aduse în service-ul nostru.

Un alt model frecvent întâlnit în service este Acer 5535, care prezintă probleme cu cipul Northbridge AMD.

Pentru laptopurile Acer, oferim o gamă largă de componente de înlocuire, inclusiv display-uri, tastaturi, balamale, elemente de carcasă, hard disk-uri, memorii și alte componente esențiale.

Cât de importantă este curățarea unui laptop ACER

Curățarea regulată a unui laptop Acer este extrem de importantă pentru menținerea performanței și prelungirea duratei de viață a dispozitivului. Acumularea de praf și murdărie poate bloca ventilatoarele și orificiile de aerisire, ceea ce duce la o răcire ineficientă și la creșterea riscului de suprăîncălzire. Această suprăîncălzire poate afecta componentele critice, cum ar fi procesorul și placa de bază, și poate reduce semnificativ performanța laptopului.

O curățare profundă a sistemului de ventilație nu doar că îmbunătățește eficiența răcirii, dar și previne defectele hardware premature și menține laptopul rulând la o temperatură optimă. Acest lucru este crucial pentru a asigura că laptopul funcționează eficient și fără întreruperi, mai ales în cazul sarcinilor solicitante. Neglijarea acestei întrețineri poate duce la scăderea performanței și chiar la necesitatea reparațiilor costisitoare. Prin urmare, curățarea regulată este nu doar recomandată, ci esențială pentru orice utilizator de laptop Acer care dorește să maximizeze longevitatea și eficiența dispozitivului său.

Cu ce vă poate ajuta Service ACER DepanareLaptop

Service ACER DepanareLaptop oferă o gamă extinsă de servicii profesionale pentru întreținerea și repararea laptopurilor, inclusiv:

 • Înlocuirea display-ului – Dacă ecranul laptopului este fisurat, prezintă pixeli morți sau nu afișează corect imaginile, tehnicienii noștri sunt pregătiți să înlocuiască display-ul cu unul nou, garantând respectarea standardelor originale de rezoluție și calitate a imaginii.
 • Repararea sau înlocuirea tastaturii – Tastaturile pot deveni inoperante din cauza uzurii normale, a expunerii la lichide sau a acumulării de murdărie. Oferim servicii de la curățare detaliată până la înlocuire completă.
 • Înlocuirea bateriei – Oferim înlocuirea bateriilor uzate pentru a restabili și a menține autonomia originală a dispozitivului.
 • Reparații ale plăcii de bază – Abordăm defecțiunile complexe ale plăcii de bază, inclusiv problemele cu circuitele electrice și chipset-ul, printr-o serie de proceduri care necesită expertiză tehnică avansată.
 • Reparații ale conectorilor și porturilor – Reparam sau înlocuim conectori nefuncționali, cum ar fi USB-uri și porturi HDMI, care pot suferi din cauza utilizării intensive sau a defectelor de fabricație.
 • Îmbunătățirea sistemului de răcire – Serviciile noastre includ curățarea ventilatorului, înlocuirea pastei termoconductoare și inspecția sistemului de răcire pentru a preveni supraîncălzirea dispozitivului.
 • Recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare – În cazul problemelor software sau a corupției datelor, oferim soluții eficiente de recuperare a datelor și reinstalare a sistemului de operare.
 • Upgrade-uri de hardware – Facilităm îmbunătățiri semnificative ale performanței prin înlocuirea sau adăugarea de RAM, upgrade-ul de la HDD la SSD și, dacă este posibil, upgrade-ul plăcii grafice.

Pentru orice necesitate de reparare sau îmbunătățire a laptopului ACER, echipa noastră tehnică specializată este la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi soluții profesionale și personalizate.

Gama de laptopuri ACER pe care le reparăm

 • Acer Aspire – Aceasta este linia de bază și cea mai versatilă, oferind modele care variază de la entry-level până la mid-range. Laptopurile Aspire sunt ideale pentru uz zilnic, multimedia și sarcini de birou ușoare.
 • Acer Swift – Swift este gama de ultrabook-uri a Acer, proiectate să fie ușoare și portabile, cu o autonomie mare a bateriei. Sunt potrivite pentru profesioniști și studenți care au nevoie de un laptop performant, dar ușor de transportat.
 • Acer Spin – Spin este seria de laptopuri 2-în-1 a Acer, cu ecrane care se rotesc sau se pliază pentru a trece de la modul laptop la tabletă. Aceste dispozitive sunt versatile și ideale pentru cei care doresc flexibilitate în utilizare.
 • Acer Predator și Nitro – Aceste serii sunt orientate spre gaming și oferă performanțe înalte, cu plăci grafice avansate și rate de refresh rapide ale ecranului. Predator este gama de top pentru gaming, în timp ce Nitro este o opțiune mai accesibilă.
 • Acer ConceptD – ConceptD este destinat profesioniștilor creativi, oferind ecrane de înaltă rezoluție, acuratețe excelentă a culorilor și componente hardware puternice pentru editare video, grafică și alte activități intensive din punct de vedere al resurselor.
 • Acer TravelMate – Această serie este proiectată pentru afaceri și utilizare corporativă, cu caracteristici de securitate îmbunătățite și durabilitate. Laptopurile TravelMate sunt robuste și oferă performanțe fiabile pentru mediul de afaceri.
 • Acer Enduro – Aceasta este seria de laptopuri rezistente la condiții dificile, ideală pentru utilizare în teren, construcții sau medii industriale.

Intrebari și răspunsuri! 

Centru de service ACER DepanareLaptop este pe Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București). 

Laptopurile Acer pot întâmpina probleme cum ar fi supraîncălzirea, defectarea tastaturii sau probleme la ecran, cum ar fi pixeli morți sau luminozitate fluctuantă. Problemele cu conectivitatea Wi-Fi sau cu porturile USB sunt de asemenea frecvente.

Recomandăm verificarea tehnică a laptopului Acer cel puțin o dată pe an pentru a asigura funcționarea optimă și pentru a detecta problemele incipiente. Curățarea internă ar trebui să se facă anual sau mai des, în funcție de condițiile de utilizare.

Pentru curățarea externă, folosiți o cârpă microfibră ușor umedă. Pentru curățarea internă, cum ar fi ventilatorul și radiatorul, este recomandat să veniți în service-ul DepanareLaptop pentru a evita deteriorarea componentelor delicate.

Durata reparației depinde de natura defecțiunii și de disponibilitatea pieselor de schimb. În general, o reparație minoră poate dura de la câteva ore la o zi, în timp ce problemele mai complexe pot necesita până la câteva zile.

Asigurați-vă că sistemul de răcire este curat și funcționează corespunzător. Utilizați suporturi de răcire externă și evitați blocarea orificiilor de ventilație. De asemenea, monitorizați temperatura folosind software dedicat.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam