REPARATII / SERVICE LAPTOP Huawei

Ai un laptop Huawei și ai probleme cu el ?

Efectuăm reparații pentru orice tip de laptop Huawei. Adu-l la sediul Depanare Laptop și te putem ajuta cu înlocuire display, înlocuire tastatura, înlocuire modul WiFi, înlocuire mufă alimentare, înlocuire balamale, upgrade memorie RAM și orice fel de reparație la nivel de placă de bază.

Când laptopul tău Huawei are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

CONTACTEAZĂ SERVICE LAPTOP HUAWEI

Cele mai comune probleme la laptopurile HUAWEI

Laptopurile Huawei, cunoscute pentru designul lor sofisticat și performanța de înaltă calitate, nu sunt imune la problemele tehnice, întâmpinând diverse dificultăți care pot afecta experiența utilizatorilor. Iată o descriere a celor mai comune probleme pe care le pot avea utilizatorii de laptopuri Huawei:

Problemele bateriei sunt frecvente în rândul laptopurilor Huawei, unde utilizatorii pot observa o scădere rapidă a duratei de viață a bateriei sau situații în care bateria nu se încarcă complet. Aceste probleme pot fi cauzate de uzura naturală, utilizarea unui încărcător incompatibil sau probleme software care afectează gestionarea energiei.

Tastatura este un alt element care poate prezenta dificultăți, cum ar fi taste care nu răspund, sunt blocate sau nu înregistrează apăsările corespunzător. Aceste probleme pot apărea din cauza acumulării de praf și murdărie sub taste, deteriorării datorate expunerii la lichide sau defectelor de fabricație ale componentelor interne ale tastaturii.

Supraîncălzirea este o problemă semnificativă pentru multe laptopuri, inclusiv pentru cele de la Huawei. Utilizatorii pot observa că dispozitivul devine anormal de cald, ventilatoarele zgomotoase rulează constant la capacitate maximă, sau laptopul se oprește brusc pentru a preveni daunele interne. Supraîncălzirea poate fi provocată de blocarea ventilațiilor de aer, acumularea de praf în interiorul laptopului sau defecțiuni ale sistemului de răcire.

Probleme cu display-ul includ pixeli morți sau blocați, luminozitate fluctuantă sau culori incorecte, care pot afecta grav experiența vizuală. Acestea pot fi rezultatul defectelor de fabricație ale ecranului, problemelor cu placa grafică sau driverele acesteia.

Cât de importantă este curățarea unui laptop HUAWEI

Curățarea unui laptop HUAWEI este foarte importantă pentru funcționarea optimă și durabilitatea acestuia. Iată câteva motive pentru care este esențial să mențineți laptopul curat:

 • Performanță îmbunătățită – Praful și murdăria pot bloca ventilația, ceea ce poate duce la supraîncălzire. Acest lucru poate încetini performanța laptopului și poate chiar provoca daune permanente.
 • Durată de viață prelungită – Menținerea curățeniei laptopului poate prelungi durata de viață a componentelor sale. De exemplu, acumulatorul poate funcționa mai bine și mai mult dacă este ținut curat.
 • Prevenirea problemelor de sănătate – Tastatura și touchpad-ul laptopului pot aduna bacterii și germeni. Prin curățarea regulată a acestora, puteți reduce riscul de a vă îmbolnăvi.
 • Aspect mai bun – Un laptop curat arată mai bine și poate fi mai plăcut de utilizat.

Rețineți că este important să utilizați metodele și produsele de curățare adecvate pentru a evita deteriorarea laptopului. De exemplu, nu utilizați niciodată apă sau soluții de curățare lichide direct pe laptopul HUAWEI . În schimb, utilizați o cârpă uscată sau ușor umedă și aer comprimat pentru a îndepărta praful de pe ventilație.

Cu ce vă poate ajuta Service HUAWEI DepanareLaptop

Service HUAWEI DepanareLaptop oferă o gamă extinsă de servicii profesionale pentru întreținerea și repararea laptopurilor, inclusiv:

 • Înlocuirea Display-ului – Ecranul laptopului dvs. este fisurat sau afișează imagini defectuoase? Nu vă faceți griji! Tehnicienii noștri calificați sunt pregătiți să înlocuiască display-ul cu unul nou, garantând aderența la standardul original de rezoluție și calitate a imaginii.
 • Înlocuirea tastaturii – Fie că este vorba de uzură normală, expunere la lichide sau acumularea de murdărie, echipa noastră oferă de la curățări amănunțite până la înlocuirea completă a tastaturii, restabilind funcționalitatea optimă.
 • Înlocuirea bateriei – Redobândiți și mențineți autonomia originală a dispozitivului dvs. Tehnicienii noștri înlocuiesc bateriile uzate pentru a asigura performanța optimă continuă.
 • Reparații ale plăcii de bază – Abordați defecțiunile complexe cu serviciul nostru de reparații ale plăcii de bază. Soluționăm problemele legate de circuitele electrice și chipseturi, folosind tehnici de ultimă oră ce necesită o expertiză tehnică avansată.
 • Reparații ale conectorilor și porturilor – Reparam sau înlocuim conectorii și porturile defecte, inclusiv USB și HDMI, afectate de utilizare intensă sau defecte de fabricație.
 • Îmbunătățirea sistemului de răcire – Asigurați funcționarea eficientă a laptopului dvs. cu serviciile noastre de curățare a ventilatorului, înlocuirea pastei termoconductoare și inspectarea sistemului de răcire pentru a preveni orice supraîncălzire.
 • Recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare – Confruntați cu probleme software sau corupție de date? Oferim soluții eficiente pentru recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare, restabilind sistemul la funcționalitatea optimă.
 • Upgrade-uri de hardware – Experimentați o îmbunătățire semnificativă a performanței cu serviciile noastre de upgrade, inclusiv înlocuirea sau adăugarea de RAM, trecerea de la HDD la SSD și, unde este posibil, upgrade-ul plăcii grafice.

Pentru toate necesitățile de service ale laptopului dvs. HUAWEI, echipa noastră de experți este aici pentru a oferi soluții rapide și fiabile. Contactați-ne acum!

Gama de laptopuri Huawei pe care le reparăm

 • Huawei MateBook X Pro – Vârful de gamă al Huawei, cu un design ultra-subțire, display FullView cu margini foarte subțiri și rezoluție impresionantă. Echipat cu procesoare Intel Core de ultimă generație, este ideal pentru cei care caută performanță și portabilitate.
 • Huawei MateBook 13 și MateBook 14 – Oferă un echilibru excelent între performanță și portabilitate, cu ecrane 2K FullView și procesoare Intel Core sau AMD Ryzen. Sunt perfecte pentru studenți și profesioniști care doresc un laptop fiabil pentru munca de zi cu zi.
 • Huawei MateBook D Series (D14 și D15) – Modele mai accesibile, cu ecrane Full HD și diverse configurații de procesoare și memorie. Acestea sunt robuste și fiabile, ideale pentru utilizare zilnică și divertisment.
 • Huawei MateBook E – Un laptop 2-in-1 hibrid, care combină flexibilitatea unei tablete cu performanța unui laptop, datorită ecranului tactil FullView și procesoarelor Intel Core. Este excelent pentru cei care au nevoie de versatilitate în utilizare.
 • Huawei MateBook B Series – Orientate către segmentul business, cu funcții de securitate avansate și durabilitate îmbunătățită. Sunt echipate pentru a răspunde nevoilor profesionale, oferind performanță și eficiență în medii de lucru intense.

Intrebari și răspunsuri! 

Depinde de modelul specific de laptop Huawei. Unele modele, cum ar fi MateBook D14 și D15, permit upgrade-uri ale RAM-ului și stocării SSD. În schimb, modelele ultra-subțiri precum MateBook X Pro au componente integrate care nu oferă posibilitatea de upgrade.

Laptopurile Huawei vin preinstalate cu Windows 10 sau Windows 11, în funcție de model și de momentul lansării pe piață. Acestea suportă toate caracteristicile și actualizările oferite de sistemul de operare Windows.

Unii utilizatori au raportat probleme legate de gestionarea energiei bateriei, care poate duce la o scădere mai rapidă a duratei de viață a acesteia. Alte probleme menționate includ supraîncălzirea în cazul utilizării intensive și uneori probleme cu driverele pentru periferice. Huawei a lucrat constant la îmbunătățirea firmware-ului și a driverelor pentru a soluționa aceste probleme.

Suntem localizați pe Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan.

Acceptăm plata în numerar, cu cardul la sediu, sau prin transfer bancar.

Laptopurile Huawei, cum ar fi MateBook 14 și MateBook D15 cu grafică NVIDIA GeForce, pot gestiona jocuri la un nivel moderat. Cu toate acestea, nu sunt specializate pentru gaming în comparație cu alte laptopuri dedicate, care vin echipate cu plăci grafice mai puternice și sisteme de răcire avansate.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam