REPARATII / SERVICE LAPTOP LENOVO

Ai un laptop LENOVO și ai probleme cu el ?

Efectuăm reparații pentru orice tip de laptop LENOVO. Adu-l la sediul Depanare Laptop și te putem ajuta cu înlocuire display, înlocuire tastatura, înlocuire modul WiFi, înlocuire mufă alimentare, înlocuire balamale, upgrade memorie RAM și orice fel de reparație la nivel de placă de bază.

Când laptopul tău Lenovo are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

CONTACTEAZĂ SERVICE LAPTOP LENOVO

Cele mai comune probleme la laptopurile Lenovo

Laptopurile Lenovo sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, dar ca orice dispozitiv electronic, pot apărea probleme. Printre cele mai frecvente probleme se numără faptul că laptopul nu pornește. Acest lucru poate fi cauzat de mai multe probleme, cum ar fi un încărcător defect, o mufă de alimentare nefuncțională sau o placă de bază defectă.

O altă problemă comună este că tastatura nu funcționează parțial sau deloc. De asemenea, laptopul se poate restarta singur sau poate avea dificultăți în încărcarea Windows-ului. Uneori, laptopul nu detectează bateria sau nu o încarcă. În alte cazuri, nu intră în Windows și se restartează singur.

Unele laptopuri Lenovo pot avea probleme cu instalarea plăcii video dedicate. Alte probleme comune includ faptul că laptopul nu se alimentează, adică nu intră curent în el sau nu pornește. De asemenea, poate porni, dar nu afișează imagine pe display.

Ventilatorul de răcire poate deveni foarte zgomotos, ceea ce poate fi deranjant pentru utilizatori. În timpul funcționării, poate apărea un ecran albastru sau laptopul se poate restarta. În unele cazuri, laptopul se poate opri brusc. Problemele cu tastatura, cum ar fi nefuncționarea anumitor taste sau rămânerea unei taste apăsate, sunt de asemenea comune.

Dacă întâmpinați oricare dintre aceste probleme, vă recomand să contactați un centru de service autorizat pentru a obține asistență.

Cât de importantă este curățarea unui laptop Lenovo

Curățarea regulată a unui laptop Lenovo este esențială pentru a menține performanța și pentru a extinde durata de viață a dispozitivului. Depunerile de praf și murdărie pot obstrucționa ventilatoarele și orificiile de aerisire, rezultând într-o răcire deficitară și creșterea riscului de suprăîncălzire. Această suprăîncălzire poate deteriora componente vitale, cum ar fi procesorul și placa de bază, afectând semnificativ performanța laptopului.

O curățare amănunțită a sistemului de ventilație nu doar că sporește eficiența răcirii, dar ajută și la prevenirea defectărilor premature ale hardware-ului și asigură că laptopul funcționează la o temperatură optimă. Aceasta este vitală pentru asigurarea unei funcționări eficiente și fără probleme, în special în cazul utilizării intense. Ignorarea acestei întrețineri poate duce la scăderi ale performanței și la necesitatea unor reparații costisitoare. Astfel, curățarea periodică nu este doar recomandată, ci esențială pentru orice posesor de laptop Lenovo care își dorește să-și maximizeze eficiența și longevitatea dispozitivului.

Cu ce vă poate ajuta Service Lenovo DepanareLaptop

Service Lenovo DepanareLaptop oferă o gamă extinsă de servicii profesionale pentru întreținerea și repararea laptopurilor, inclusiv:

  • Înlocuirea display-ului – Dacă ecranul laptopului este fisurat, prezintă pixeli morți sau afișează defectuos imaginile, tehnicienii noștri sunt gata să efectueze înlocuirea display-ului cu unul nou, asigurându-se că este respectat standardul original de rezoluție și calitate a imaginii.
  • Repararea sau înlocuirea tastaturii – Tastaturile se pot deteriora din cauza uzurii normale, expunerii la lichide sau acumulării de murdărie. Oferim totul, de la o curățare amănunțită până la înlocuirea completă a tastaturii.
  • Înlocuirea bateriei – Înlocuim bateriile uzate pentru a restabili și menține autonomia originală a dispozitivului, asigurând performanța optimă pe durata utilizării.
  • Reparații ale plăcii de bază – Soluționăm defecțiunile complexe ale plăcii de bază, inclusiv problemele legate de circuitele electrice și chipset, folosind tehnici ce necesită expertiză tehnică avansată.
  • Reparații ale conectorilor și porturilor – Reparam sau înlocuim conectorii și porturile defecte, cum ar fi USB-uri și HDMI, care pot fi afectate de utilizarea intensă sau defecte de fabricație.
  • Îmbunătățirea sistemului de răcire – Oferim servicii care includ curățarea ventilatorului, înlocuirea pastei termoconductoare și inspectarea sistemului de răcire pentru a preveni supraîncălzirea dispozitivului.
  • Recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare – Oferim soluții eficiente de recuperare a datelor și reinstalare a sistemului de operare în cazul problemelor software sau corupției datelor.
  • Upgrade-uri de hardware – Facilităm îmbunătățiri semnificative ale performanței, inclusiv înlocuirea sau adăugarea de RAM, trecerea de la HDD la SSD și, acolo unde este posibil, upgrade-ul plăcii grafice.

Gama de laptopuri Lenovo pe care le reparăm

Lenovo oferă o gamă variată de laptopuri, proiectate pentru a satisface diverse necesități de utilizare, de la business la multimedia și gaming.

Seria Lenovo ThinkPad este recunoscută pentru durabilitatea și performanțele sale, având funcții de securitate avansate, ceea ce o face ideală pentru utilizatori business și profesioniști. Modele populare din această serie includ ThinkPad X1 Carbon și ThinkPad T490.

Pentru utilizarea generală și multimedia, Lenovo IdeaPad oferă un raport excelent calitate-preț, cu designuri atractive și opțiuni variate de configurare. Printre modelele bine cotate se numără IdeaPad 3 și IdeaPad Flex 5, acesta din urmă fiind un laptop 2-in-1.

Lenovo Yoga se adresează celor care caută flexibilitate și portabilitate, oferind laptopuri 2-in-1 cu ecrane tactile de înaltă rezoluție. Modelele Yoga 9i și Yoga 7i sunt exemple de top, fiind perfecte pentru cei care doresc versatilitate și performanță în deplasare.

Pentru pasionații de jocuri, Lenovo Legion include hardware puternic și sisteme avansate de răcire, fiind o alegere solidă pentru gaming. Modele cum ar fi Legion 5 și Legion 7i oferă experiențe de joc immersive, datorită display-urilor lor cu rate mari de reîmprospătare.

În sfârșit, Lenovo Chromebook este orientat către educație și utilizare bazată pe cloud, cu un sistem de operare Chrome OS ce garantează securitate îmbunătățită și accesibilitate. Chromebook Duet și Chromebook Flex 5 sunt variantele ideale pentru cei care preferă un laptop accesibil și eficient.

Intrebari și răspunsuri! 

Centru de service Lenovo DepanareLaptop este pe Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București). 

Recomandăm curățarea internă a laptopurilor Lenovo cel puțin o dată pe an pentru a asigura o funcționare optimă. Dacă laptopul este utilizat în medii cu mult praf sau daca este folosit intensiv, curățarea ar trebui efectuată mai des, ideal la fiecare 6 luni.

Semnele că laptopul Lenovo ar putea avea nevoie de reparații includ sistemul care se încălzește excesiv, zgomote neobișnuite venite de la ventilator, probleme la încărcare sau descărcare rapidă a bateriei, ecranul care nu afișează corect, sau performanța generală lentă.

Curățarea ventilatorului și a radiatoarelor poate fi făcută acasă cu precauție, utilizând aer comprimat pentru a îndepărta praful. Totuși, pentru o curățare amănunțită sau în cazul în care laptopul prezintă probleme de supraîncălzire, este recomandat să aduceți dispozitivul la service-ul DepanareLaptop.

Dacă laptopul Lenovo nu mai reține încărcătura sau dacă durata de viață a bateriei a scăzut semnificativ, este posibil să fie necesară înlocuirea bateriei. Un diagnostic într-un centru de service poate confirma starea bateriei.

Multe modele de laptop Lenovo permit upgrade-uri la RAM și SSD. Este important să verificați specificațiile modelului dumneavoastră pentru a asigura compatibilitatea componentelor. Un service specializat poate oferi consultanță și instalare.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam