REPARATII / SERVICE LAPTOP HP

Ai un laptop HP și ai probleme cu el ?

Efectuăm reparații pentru orice tip de laptop HP. Adu-l la sediul Depanare Laptop și te putem ajuta cu înlocuire display, înlocuire tastatura, înlocuire modul WiFi, înlocuire mufă alimentare, înlocuire balamale, upgrade memorie RAM și orice fel de reparație la nivel de placă de bază.

Când laptopul tău HP are nevoie de puțină atenție sau când te gândești la un upgrade,  vino în sediul Depanare Laptop din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București).

🕒 Programul nostru: Luni-Vineri: 09:00-18:00. Te așteptăm cu brațele deschise și cu soluții la orice provocare ai întâmpina.

CONTACTEAZĂ SERVICE LAPTOP HP

Cele mai comune probleme la laptopurile HP

Laptopurile HP, la fel ca și alte dispozitive electronice, pot întâmpina diferite probleme pe parcursul utilizării lor. Iată o listă cu cele mai comune probleme întâlnite la laptopurile HP:

 • Probleme cu bateria – Bateriile se pot uza sau pot avea o durată de viață scăzută, necesitând înlocuirea sau reîncărcarea frecventă.
 • Supraîncălzirea – Laptopurile HP pot avea tendința de a se supraîncălzi, mai ales dacă sunt utilizate pentru sarcini grele sau sunt plasate pe suprafețe care nu permit o ventilație adecvată.
 • Probleme cu ecranul – Ecranele pot prezenta pixeli morți, luminozitate inegală sau chiar probleme legate de articulația ecranului, care poate deveni slabă sau deteriorată în timp.
 • Probleme la tastatură – Tastaturile pot avea taste care nu răspund sau care se blochează, iar în unele cazuri, lichidul vărsat peste tastatură poate cauza daune majore.
 • Probleme de software – Laptopurile pot avea probleme cu software-ul, inclusiv erori de sistem, actualizări eșuate sau virusi care afectează performanța.
 • Probleme cu porturile de conectare – Porturile USB sau alte porturi de conectare pot deveni nefuncționale sau pot avea conexiuni slabe.
 • Probleme cu hard disk-ul sau SSD-ul – Discurile dure sau SSD-urile pot avea erori, pot fi corupte sau pot avea performanțe reduse, ceea ce afectează viteza generală a laptopului.
 • Probleme cu placa de bază – Defecțiunile plăcii de bază pot fi costisitoare de reparat și pot cauza o varietate de probleme, inclusiv imposibilitatea de a porni laptopul.

Cât de importantă este curățarea unui laptop HP

Frecvența cu care ar trebui să cureți un laptop variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de mediul în care este utilizat și de tipul de utilizare. Iată câteva recomandări generale:

 • Curățare exterioară: Tastatura, carcasa și ecranul laptopului ar trebui curățate ori de câte ori este necesar, dar cel puțin o dată pe lună pentru a îndepărta praful, murdăria și amprentele. Aceasta menține laptopul curat și igienic.
 • Curățare internă: Praful și alte particule care se acumulează în interiorul laptopului, în special în jurul ventilatoarelor și a sistemului de răcire, ar trebui îndepărtate prin curățare internă cel puțin o dată pe an. Aceasta este esențială pentru a preveni supraîncălzirea și pentru a asigura funcționarea optimă a laptopului.
 • Medii mai prăfuite: Dacă laptopul este utilizat într-un mediu prăfuit sau unde sunt prezenți mulți poluanți (de exemplu, în apropierea unei ferestre deschise sau într-un spațiu industrial), poate fi necesar să efectuezi curățări interne mai frecvente, la fiecare 6 luni.
 • Utilizare intensă: Pentru laptopurile folosite intensiv, cum ar fi cele pentru gaming sau pentru procesare grafică și video, curățările interne pot fi necesare mai des decât o dată pe an pentru a menține performanța și a preveni supraîncălzirea.

În general, este bine să monitorizezi laptopul pentru semne că ar putea avea nevoie de o curățare, cum ar fi zgomotul crescut al ventilatorului sau o reducere a performanței. Menținerea curățeniei laptopului nu numai că îmbunătățește experiența de utilizare, dar și extinde durata de viață a dispozitivului.

Cu ce vă poate ajuta Service HP DepanareLaptop

Service HP DepanareLaptop oferă o gamă extinsă de servicii profesionale pentru întreținerea și repararea laptopurilor, inclusiv:

 • Înlocuirea Display-ului – Ecranul laptopului dvs. este fisurat sau afișează imagini defectuoase? Nu vă faceți griji! Tehnicienii noștri calificați sunt pregătiți să înlocuiască display-ul cu unul nou, garantând aderența la standardul original de rezoluție și calitate a imaginii.
 • Repararea sau înlocuirea tastaturii – Fie că este vorba de uzură normală, expunere la lichide sau acumularea de murdărie, echipa noastră oferă de la curățări amănunțite până la înlocuirea completă a tastaturii, restabilind funcționalitatea optimă.
 • Înlocuirea bateriei – Redobândiți și mențineți autonomia originală a dispozitivului dvs. Tehnicienii noștri înlocuiesc bateriile uzate pentru a asigura performanța optimă continuă.
 • Reparații ale plăcii de bază – Abordați defecțiunile complexe cu serviciul nostru de reparații ale plăcii de bază. Soluționăm problemele legate de circuitele electrice și chipseturi, folosind tehnici de ultimă oră ce necesită o expertiză tehnică avansată.
 • Reparații ale conectorilor și porturilor – Reparam sau înlocuim conectorii și porturile defecte, inclusiv USB și HDMI, afectate de utilizare intensă sau defecte de fabricație.
 • Îmbunătățirea sistemului de răcire – Asigurați funcționarea eficientă a laptopului dvs. cu serviciile noastre de curățare a ventilatorului, înlocuirea pastei termoconductoare și inspectarea sistemului de răcire pentru a preveni orice supraîncălzire.
 • Recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare – Confruntați cu probleme software sau corupție de date? Oferim soluții eficiente pentru recuperarea datelor și reinstalarea sistemului de operare, restabilind sistemul la funcționalitatea optimă.
 • Upgrade-uri de hardware – Experimentați o îmbunătățire semnificativă a performanței cu serviciile noastre de upgrade, inclusiv înlocuirea sau adăugarea de RAM, trecerea de la HDD la SSD și, unde este posibil, upgrade-ul plăcii grafice.

Pentru toate necesitățile de service ale laptopului dvs. HP, echipa noastră de experți este aici pentru a oferi soluții rapide și fiabile. Contactați-ne acum!

Gama de laptopuri HP pe care le reparăm

Gama de laptopuri HP este vastă și variată, destinată să îndeplinească nevoile diferitelor tipuri de utilizatori, de la studenți și utilizatori casnici, până la profesioniști și gamerii. Iată o prezentare a principalelor serii de laptopuri HP:

 • HP Spectre – Această serie reprezintă vârful de gamă în ceea ce privește designul și performanța. Laptopurile HP Spectre sunt ultra-subțiri, puternice și au un design elegant, oferind caracteristici premium, cum ar fi ecrane de înaltă rezoluție și carcase din materiale de lux.
 • HP Envy – Seria Envy este similară cu Spectre în ceea ce privește performanța, dar este puțin mai accesibilă. Aceste laptopuri sunt cunoscute pentru ecranele lor de calitate, performanța solidă și designul atractiv.
 • HP Pavilion – Pavilion este orientată către piața de masă, oferind o gamă largă de laptopuri pentru utilizarea de zi cu zi. Acestea sunt cunoscute pentru raportul bun calitate-preț și sunt destinate în principal utilizatorilor casnici și studenților.
 • HP EliteBook – Seria EliteBook este destinată profesioniștilor de afaceri și include laptopuri robuste, securizate și performante, optimizate pentru medii de lucru corporative și mobilitate.
 • HP ProBook – ProBook oferă o alternativă mai accesibilă la EliteBook, oferind fiabilitate și performanță pentru profesioniști și afaceri mici și mijlocii.
 • HP ZBook – Această serie este destinată profesioniștilor din domeniul creativ și inginerilor, oferind stații de lucru mobile puternice, capabile să ruleze aplicații de design grafic, editare video și software de inginerie.
 • HP Gaming Series (Omen și Pavilion Gaming) – HP oferă laptopuri de gaming sub marca Omen, care sunt puternice și au caracteristici specifice pentru jocuri, precum rate mari de refresh ale ecranului și hardware grafic avansat. Pavilion Gaming oferă o alternativă mai accesibilă, dar tot orientată spre gaming.
 • HP Chromebook – Aceste laptopuri sunt accesibile și rulează Chrome OS, fiind ideale pentru navigarea pe internet, accesarea de aplicații bazate pe cloud și educație.

Intrebari și răspunsuri! 

Centru de service HP DepanareLaptop este pe Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc1, parter, sector 3, București, cod postal: 031299 – chiar lângă Mall Vitan (Mall București). 

Curățarea externă a laptopului HP, inclusiv tastatura și ecranul, se recomandă o dată pe lună pentru a elimina praful și alte impurități. Curățarea internă, cum ar fi eliminarea prafului din ventilatoare și sistemul de răcire, este ideală o dată pe an pentru a preveni supraîncălzirea și a menține performanța optimă a laptopului. Dacă laptopul este folosit într-un mediu prăfuit sau intensiv, aceste curățări pot fi necesare mai des.

Supraîncălzirea poate fi cauzată de acumularea de praf și murdărie în sistemul de răcire sau de probleme software. Începeți prin a curăța ventilatoarele și orificiile de aerisire. Dacă problema persistă, verificați setările de gestionare a energiei și asigurați-vă că sistemul de operare și driverele sunt actualizate. Dacă problema continuă, este recomandat să consultați un tehnician calificat.

Majoritatea laptopurilor HP vin cu un utilitar de diagnosticare a bateriei, care poate fi accesat prin software-ul HP Support Assistant. Acest utilitar vă va oferi o evaluare a stării bateriei. Semne comune că bateria ar putea necesita înlocuire includ scăderea rapidă a încărcării și o durată de viață semnificativ mai scurtă decât era inițial.

Laptopurile HP sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor și sunt proiectate să reziste utilizării pe termen lung, dacă sunt întreținute corespunzător. Durata de viață a unui laptop HP poate varia în funcție de model, utilizare și întreținere, dar cu îngrijire adecvată, multe modele pot servi bine utilizatorii pentru mai mulți ani.

Costul reparațiilor pentru un laptop HP poate varia în funcție de severitatea defecțiunii și de piesele necesare. Reparațiile minore pot fi relativ ieftine, în timp ce înlocuirea componentelor majore, cum ar fi placa de bază sau ecranul, poate fi mai costisitoare. Este întotdeauna o idee bună să comparați costul reparațiilor cu prețul unui laptop nou, pentru a determina cea mai rentabilă opțiune.

Produse adaugate recent

Original

Calitate garantata

Suport

0721.540.658

Solutionare

Cât mai rapida

Garantie

La orice reparatie

Diagnosticare

Pe loc si gratuita

Branduri de laptopuri pe care le reparam/curatam